Ydnhld Kızlar merhaba, bugün doktor test sonuçlarıma baktı ve bebekte sarılık problemi var dedi. Tam olarak ne oluyor? Ciddi birşey mi?
Asyamira Ydnhld yenidoganlarin genelinde oluyor bu bebeğinizi sık sık emzirin. Muhtemelen sariliga bağlı uyanamayacaktir yani bizde öyle oluyordu. Bir sekilde uyandırın altını acin silin uyanır ve sürekli emzirin saat başı. Geçmiş olsun 🙏
ebru23 Ydnhld yenidoganlarde hep olur bol bol besle uyutma bide gunes vuruyors guneste kalsin aksamlari da uyurken los isikta yatir
Sevgikaya1525 Ydnhld yeni doğanların genelinde oluyor anne sütü içtikçe düzelir benim bebeğimde 1 haftalık onda da vardı süt verdikçe düzliyor sık sık uyandırın besleyin
Ydnhld Ydnhld Asyamira peki ben 11 haftalık gebeyim bu kadar erkenden belli olması normal mi ? Yanılma payı yok mudur?
Ydnhld Asyamira Eda_nnur86 peki ben mesela 11 haftalık gebeyim bu kadar erkenden belli olması normal mi? Yanılma payı yok mudur?
Eda_nnur86 Yenidoğanlarda ve özellikle erken doğan prematüre bebeklerde sarılık görülür ciddi boyuttaysa zaten doktorun söylerdi benim oğlumda da uzamış sarılık vardı 3 ay boyunca sapsariydi
Ydnhld Eda_nnur86 peki ben mesela 11 haftalık gebeyim bu kadar erkenden belli olması normal mi? Yanılma payı yok mudur?
Ydnhld Peki mesela ben daha 11 haftalık gebeyim, bu kadar erkenden belli olması normal mi , yanılma payı yok mudur
Eda_nnur86 Ydnhld bebekte hepatit b çıkmıştır bunun için anne karnında birşey yapılır mı bilmiyorjm ama büyük ihtimal senden geçmiştir kan ve cinsel yola bulasiyor çünkü hepatit b
Asyamira Ydnhld Bilemiyorum bunu ilk kez duydum. Yani doktorum ben ve eşimin kan gruplarını sorarak biraz daha riskli sarılıkta demişti ama herhangi bir test falan yapılmadı bize bununla ilgili