yaren-1 Hanımlar geceden beri başlayan vajinal kaşınmam var asla uyuyamadım kaşıntıdan mantar olabileceği yazıyor gün içinde geçiyor ama bu saatlerde başlıyor nasıl çaresizlik kaşıdıkça yanıyor sanki başına gelen var mı ne iyi gelir neler önerirsiniz ☹️
Denizyildizii yaren-1 Sirkeli suyla yika cnm bir günde geciyor. bugün ne cok gördüm böyle post salgın var herhalde 😄
Zehraspl yaren-1 Canim doktoruna soyle Mantar olabilir bendede vardi krem yazdi baya faydasi oldu sende soyle doktoruna
Mom726272 yaren-1 pütürlü akıntı da varsa mantar gibi duruyo yoksa idrar yolu enfeksiyonu olabilir oda kaşıntı yanma yapar ama pütürlü akıntı olmaz idrar yaparken zorlanırsın
papatya56 Enfeksiyon olabilir benimde cumartesi günü kaşıntıyla gıttım idrar yolunda enfeksiyon çıktı
yaren-1 papatya56 6 aydır enfeksiyondan bıktım zaten ki ne başka yerde tuvalete girerim ne bişey günde 4 lt su iç her saat çamaşır değiştir evim tuvaletim ultra hijyenik ama gel gör her ay böyleyim 🥲
yaren-1 Zehraspl sirkeli suyu deniyicem şimdi söyleyenler oldu teşekkür ederim sıcak suyla bel aşağı yıkamak doğum tetikliyor demişlerdi 😒
Mom726272 yaren-1 o zaman mantar dır kuzum ya Bi doktora git istersen ihmal etme travazol krem de çok işime yarar bu arada