Nemusto Kızlar merhaba son bi haftadır ağzımda acı tat var ne yesem tat alamıyorum.reflü fln yok nedem olur
Belizmoms Nemusto gebeliğimin ilk üç ayı ilaç kullanmama rağmen bende öyleydim. Şimdi geçti çok şükür kaç haftalıksınız
Gulsumelif Nemusto Çıkolata yesem de sanki afedersiniz ağzımda cöp vardı 😕 ben doktordan gaviscon şurup istedim birazda olsa geçti
melikeguneyozalp 2 haftadır öyleyim ve bu yüzden sürekli bir şeyler yeme ihtiyacı duyuyorum o tat gitsin diye, gitmiyor.😅
Nemusto Belizmoms mide koruyucu kullanıyorum ben zaten onla ilgili değil yanma falan yok ki😪 burnum kupkuru sadece ağızdan sürekli nefes almaktan oluyo herhalde gebelik sinüziti mi ne sanırım
Nemusto Dilaraeslem şeker yüklemesi yapıldı bana normal dendi. Evde bakmıstım sadece açlık yükselti ikinci saat falan düşüktü iyidi yani. Haftaya randevum var söylerim tekrar ama 32 hafta oldum artık
Dilaraeslem Nemusto bazen sonlara doğru hormon dalgalanmasından kaynaklı çıkıyor şeker. Öncesinde olsaydı şeker yüklemesinde çıkardı. Açlığı yğksek olan birisinin tokluğu da yüksektir muhtemelen bende 10 senelik tip 1 diyabetim 36+5 oldum ☺️🌸