Ebru0018 Haydi kiloları paylaşalımm😍😍 Ben 69 kiloyla hamile kaldım şuan 77 kiloyum. Doktorum biraz hızlı kilo aldığımı söyledi😒
Melek__55 Ebru0018 19 haftadaym ama 😁olsun 63 kilo ile başladım üç kiloyu verdm dört aya kadar tekrar üç kilomu almism şuan gene 63 kiloyum ama bu kiloyu üç haftada almism hızla almaya başladım 😟 iştahım çok açıldı iki saate bir yiyorum da yiyorum
Bbuse12 Ebru0018 4 kilo aldım 21 haftalik ken tartilmistim şimdi 23 um iştahım açıldı bu aralar hızlı alicam bende galiba
Ebru0018 Yegzm38 Kilo almaya çok müsaitim sanırım ondan bide çok şükür ki mide bulantım istiğfar olayım hiç olmadı haliyle kiloda hiç veremedim🙈 bebişler sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil🥰
Ebru0018 Belizmoms ohhh yarasın bebişlerimize de bize dee aldığımız bütün kilolar🙈😍😍 Sizde bendensiniz kilo alımında🥰
SayeMom Ebru0018 19+3′üm, 44 le hamile kaldım, 50 kiloyum, +6 aldım ve kilo alımım durdu, vucut endekse getirene kadar alıyormuş meğersem bende 2 haftada 2-3 kilo hızla nasıl aldım diye korkmuştum😁
Belizmoms Ebru0018 aynen bebişleirmiz iyi olsunda kilo umrumda değil valla habire yiyorum . Ben 4.ayda kilo almaya başladım öylede devam ediyor 🥰🥰😁😁😁
Ebru0018 MerveNur- Doktorlar 10-14 arası kilo alımını uygun görüyolar normalde. Bence gayet güzel ilerliyosunuz😊