Almi4134 tiyzeleeeer normale 14 gunumuz kaldi ama sezaryen dedi doktor amcamız:) 7 gun falan kaldı.. sizde durumlar nedir 😇
DeryaYlmz Almi4134 rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏼 Bizim daha 175 günümüz var 🥲 geçmiyoorrr zamaaannn🤦🏻♀️😬
Anesanne Almi4134 bizim son 13 günümüz. Ama gelmesini istemiyorum. Çünkü grip oldum. Boğazım ağrıyor burnum akıyor. İnşallah biraz bekler oğlum😪
Almi4134 DeryaYlmz rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eylesin 🥰🥰 ben de tam o zamanlar ohoooo diyordum 🤭🤭 günün nasil geçtiğini anlamadım 😁😁
Almi4134 Anesanne ay kıyamam benim de 2 gündür boğazım yaniyprdu su ara havalar mahvediyor insanı zencefilli bal limon yedim birer tatli kaşığı sabahları iyi gelfi boğazıma geçti
Emine_clk01 Anesanne kbb ye gözüksün bence ben de griptim hap verdi baya düzeldim hamileler de kullanabiliyormuş bana verdiği ilacı
HilalYlmz Almi4134 son 7 ama paşamın hiç niyeti yok 4üne kadar geldi geldi gelmedi zorla alcaz 5inde 😂😂
Almi4134 HilalYlmz hahah ay ne güzel son zamana kadar bekliyorlar:) benimki tutturdu sezsryen diye aekeri olup da normal dogum yapan var mı ki acaba ya benim.sekerime bağlı sezaryen dedi doktor
Almi4134 Emine_clk01 ayyy sezaryenden sonra yazar mısınız 🙊🙊 yani kendinizi iyi hissettiğinizde ben sezaryenden cok korkuyorum
HilalYlmz Almi4134 hangi doğum şekli bizler için hayırlısıysa o şekilde olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰 evet illa bi yerden çıkacak 😂😂
Almi4134 1anneadayiii sekere bagli ve başı büyük biraz ondan dedi ama yani ne bileyim killer ne iri bebekler doğuruyor çatıma bile bakmadan sezaryen dedi yarin yine de bir başka doktora görünmek istiyorum
Almi4134 Emine_clk01 parol kullanidieiyorlar genelde ama ben hap kullanması taraftarı değilim ya dogallar varken
Anesanne Emine_clk01 ilacın adını verebilirmisin. Ben sadece parol kullanılıyor diye gitmedim. Ama çok zorluyor
Zehraspl Almi4134 canim bende sezeryan oldum hic korkulacak birsey yok oyle cevrenin abarttigi kadar korkunc degil
Emine_clk01 Almi4134 benim korkum sadece ameliyat odasına gitmekte hayatımda hiç ameliyat olmadım hastaneye bile gitmedim doğru düzgün. Umarım güzel geçer hayırlısıyla bebitomu kucağıma alırım
Zehraspl Almi4134 Bizimde 186 gunumuz kaldi uygulamaya gore ama doktor mart ayinin sonlarina dogru dedi