Mjdeee Ya normal mı nişan gelmemesi doktor normal doğum dedi ama nişana denk gelmedim acaba görmedim mi diyorum olabilir mi öyle bir şey 😕
rsm_0026 Mjdeee bnm de 10 günüm var bbek kanal da ama açılmam yok doktor norml dogum dedi çatıya 2 defa grdm belden sancım var sadece kasıga giren çıkan yok aşırı bir karın sertliği yaşıyorum nasl olck dogcak blmiorm umarm 40 a kalmam
bilnazo68o rsm_0026 bende 38 hafta oldum sürekli Bi sertleşme oluyor. Sancı falan oluyor ama düzensiz
rsm_0026 bilnazo68o bi kç gece bikini bölgesinde şiddetli agrım oldu kafası resmen avcumun içine gelir gibi hareketler ypıodu kontrole gttgmde sorfum doktora kanala girdimi diye kanal da oldugunu söyledi cnm
rsm_0026 bilnazo68o bn sancı hissetmiyorum nst de sancım 20/40 arası düzensiz çıkıyor sadece şiddetli bel agrım var bnm
bilnazo68o rsm_0026 anladım. Benim de baş asagı zaten de 37 gittim kanal da falan diye demedi. Ama bende ön taraftaki kemiğin üzerinde hissediyorum heraketleri herhalde yerleşti. Gidemedim kontrole sık sık sertleşip toplanıyor gelir mi bilmiyorum bakalım 🥺🥺sizin ilk bebek mi
rsm_0026 bilnazo68o bnm ilk gebeliğim evet kemik üstnde agrı oluyor kırcak gbi hemde yksek ihtml kanala girmiş sennde açılma ve sancıyı bekliorum bnde baklm hayrlısı olsun bndede srekli karn sertleşmesi ve toparlnma var doktor bunun iyi birşey oldugunu söyledi
Akrepbebek Mjdeee benimde 8 günüm kaldı bu sabah geldi. Darısı başına. Ama bazılarının hiç gelmiyor önemli olan su.
rsm_0026 Bedihauslu bnmde o haftalarda öyleydi 3 gündr ne bel ne kasık var resmn gelmkten vazmı geçti nedir
Aziiii Pembe_duslerr benim 40+3 hala nişan, su, sancı yok, sadece bebek sertleşiyor, ağrı saplanıyor, bende heyecanla bekliyorum
Pembe_duslerr Aziiii hayırlısı olsun hakkımızda ☺️ Bugün gittim doğum için uyarı yapalım başlatslım dedi doktorum hayır dedim eve geldim🙈😁
Zelsonr Mjdeee Benimde geceden sonra uygulamaya göre son 4 ama benimde gelmedi canım. Tabi bu sabah çatı açıklık ve yumuşama muayenesi yaptı ve kanamam oluyor da bakalım arada nişan gelirse de anlamam yani😔🤷
Mrymonek Oda bişey mi uygulamaya göre 5gun kaldı hala birşey yok daha bugün gottim doktora 40larda sancı var sadece oda hiç hissedilir gibi değil 😊