Fatma_4224 Kızlar bu ay klomen kullanmıştım ama bugün gogus hassasiyeti başladı adet mi olacagım yoksa 😐😐😐
Minik_mucizem2 Fatma_4224 ben klomen kullandım geçen ay ve 3 defa tek degerlebdirebildik anca . Tüm belirtileri yaşadım adetim 4 gün gecikti ve beşinci gün regl oldum maalesef insaAllah sizde böyle olmaz ama klomenin yan etkileri de olabilir
Gghgfdd Fatma_4224 canım bende adet olunca goguslerım agrırdı bende ıltıhap vatdı gecıkırdı ıste goguslerım agrıyordu adet olcm bugun yarın dıodum ıste adetın ustunden 4 gun gectı gogsum agrıo gelırler dedım annem test yaptırdı pozıtıf cıktı suan 17+1😂😂😂
Fatma_4224 Minik_mucizem2 canım agustos ayında femaraya başladım başladığımdan beri hep gogus şişkinliği hassasiyet vardı ama klomen de oyle bişey olmadı daha bugun başladı dokunurken acıyor
Fatma_4224 Minik_mucizem2 biz cuma gunu doktora gittiğimizde 18mm yumurtan var dedi cumartesi gunu değerlendirdik birde pazartesi gunu değerlendirdik yani gun aşırı birliktelik oluyor
Fatma_4224 Minik_mucizem2 inşallah canım benim gecen ayda gogus hassasiyeti oldugu için aslında pek de gebeliğe yoramadım ama inşallah gebelik olmuştur cunku klomen biteli 9 gun oldu yani yeni yan etki yapmış olamaz oyle değil mi ne düşünüyorsun
Minik_mucizem2 Fatma_4224 Yok sadece ilk defa geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay normal devam ettik
Fatma_4224 Minik_mucizem2 anladım canım bende 4 yıldır evliyim devlet Hastanesi’ne vs gittim bir problem gormedi evliliğimzin ilk 2 yılı felan artık 4. Yıla girdik tedavi için özele gidiyoruz bende tembellik var eşimdede şekil bozukluğu varmış
Minik_mucizem2 Fatma_4224 sekil bozukluğu ne oluyor . Ilaç takviyesi ile düzelir insaAllah durumun . Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Fatma_4224 Minik_mucizem2 morfoloji var canım eşimde yani sperm şekilleri bozuk benimki ilaç tedavisi ile düzelecek bişeymiş canım. Doktor hamile kalmaya engel hiç bişey yok içniz rahat olsun diyor ama inşallah öyledir
Beyza2727 Birlikte bekliyelim o halde benimde 10 gün var gögüslerimde yanma var aynen inşallah pozitifi görürüz ben az önce test yaptım çıkmadı bu arada daha erken galiba varsa bile
Fatma_4224 Beyza2727 bekleyelim kuzum senin gogus hassasiyeti ne zaman başladı benim oglen hafif den vardı akşama doğru biraz fazlalaştı
Fatma_4224 Beyza2727 canım daha 10 gun var diyorsun olsa bile bu zamanda cıkmaz ya adet gununde test yapacaksın yada gunun geçmesi lazım 🤗🤗🤲🏻🤲🏻
Fatma_4224 Gghgfdd yaa maşallah kuzum femara kullandığım ayda hep gogus hassasiyet oldugu için aslında pekde bişey diyemiyorum yaa. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucagına almanı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Fatma_4224 Gghgfdd ben evlendiğinde beri açıkçası hiç adet belirtisi yaşamıyorum o yuzden geleceğini hiç anlamıyorum