tazeannecik1 Hem adet tarihim hemde bugün temizlik yaptım biraz eğil kalk acaba ondan mı kasıklarımda ağrı var sol kasığım özellikle daha çok yani burda çok şey okuyorum insan korkuyor ya acile de gitsem birşey yapmıyorlar 😔 17. Haftadayım
kadifemsii tazeannecik1 kasık ağrısı gebelik boyunca yaşanabilir eğerki lekelenme kanama falan varsa hiç durmayın gidin doktora . Ama dikkat edin ev temizlenir illaki yüklenmeyin bu kadar .
Hilal-95 tazeannecik1 bnmde 17 haftamda olmuştu temızlık felan kesınlıkle yapmama rağmen 2 kez gittim doktora rahim büyüyor dedi enfeksiyon vardı cok az bsy ama normal dedi o haftalarda normal karşılanıyor ama sen genede dıkkat et sol tarafına yat demıştı bana o zamandan doktorum öle dinlendim hep
Zeysezer tazeannecik1 canım valla ben bugün kendi kendimi temizlik uğruna hasta ettim başım belim her yerim tuttu kötü bi gün oldu. Çok yormamak lazım kendimizi öğlenden beri yatıyorum sen de yat boşver
busrakoylu tazeannecik1 off o gün bende temizlik yaptım bi de yatak kaldırdım göbeğime bi sancı girdi gün boyu çektim Allahın izniyle bişey olmaz ya çokta pinpirikli olmamak lazım diye düşünüyorum ama bi daha bu kadar ağır iş yapmam o ayrı😒
tazeannecik1 kadifemsii Lekelenmem falan yok çok şükür ediyorum sürekli 🤲🏽 Evet haklısınız uzun zamandır yapmamıştım biraz yapayım dedi süpürdüm vileda yaptım sadece aslında ama işte vücut tepki veriyor demek ki 🤔
kadifemsii tazeannecik1 yorulunca bende de oluyor canım bel ağrısı kasık ağrısı ama şükür bebiş iyi 🦋 sizin yavru da iyidir 🙏
tazeannecik1 Hilal-95 Ya insan herşeyden kıl kapıyor tabiri caizse burda o kadar çok şey okuyorum ki Allah korusun 🤲🏽Bende biraz soluma doğru yatayım bakalım sağol canım ♥️
Hilal-95 tazeannecik1 nedmek kuzum aynen öyle doğru sölüyosun doktorum bıktı benden zaten devlet olmasına rağmen iyi ilgileniyor saolsun 🙊😅
tazeannecik1 busrakoylu Evet birşey yapınca insan hemen ay acaba noldu acaba birşey oldu mu diye düşünüp duruyor ya yormamak lazım vücudu