Alka Yegzm38 canım 1 tane sadece 6 ay mı ne etkiliydi yanlış hatırlamıyorsam. Ama doğumdan önce 2 sonra 3 olursan. 10 yıl etkili. Yani tekrar hamile kaldığında vurulmana gerek kalmıyor. Yani 5 evet.
yesQ esra572 2.dozdan 6 ay sonra 3.doz sonra birer yıl arayla da 4 ve 5.doz diye hatırlıyorum ama sağlık ocağı daha iyi bilir
EgeAlya yesQ yok 10 yıl içinde yoktur o zaman bu haftada da vurulabilirim demek ki sıkıntı çıkmaz dimi çok teşekkür ederim
selinerenozunal Yegzm38 anladim canim her hemsire farkli uyguluyor galiba benimki 2 dedi. Doktoruna danış istersen
adrmz54 Yegzm38 2 doz gebelikte kalan 3 doz doğumdan sonra ara ara yapılıyor..eğer 5 dozu tamamlarsan ömür boyu koruyuculuğu var ama tamamlamazsan ilerde gebelikte veya tetanoz durumunda tekrar aşı olman gerekiyor 😊
Derya_alban Yegzm38 bende 2. Dozumu dun oldm banada dogumdan sonra 5 doza tamamlarsan bir sonraki gebeliginde aşı olmazsn dediler
poyrazinannesi3547 Yegzm38 bende 2 kere oldum ama hemşire 6 ay sonraya gün verdi 3 doz için varsa yaparız dedi 5 e tamamlayalım daha iyi olur dedi