Buketiniz29 Kızlar 20+3 haftalık gebeyim dün bebeğim çok aşırı haraketliydi bugünde haraketli ama dün kadar değil yani dün çok haraketliydi bugunde hissettim haraketlerini az haraket etti nedir ne değildir tecrübeli anneler bı cevap yazarmisiniz
Melikebyk Buketiniz29 25 haftalık hamileyim, baz günler çok hareketli bazı günler çok sakin. Bildiğim kadarıyla normal bir durum
sumeyraballl Buketiniz29 normal cnm benmki de saba 5 6 gibi çok haraketleniyor sonra çok nadir haraket ediyor 26 haftalğm
Ftkn Buketiniz29 aynı haftadayız hareketini nasıl hissediyorsunuz tarif eder misiniz ben sadece ne tarafta olduğunu karnımın sertliğinden biliyorum acaba anlamıyor muyum hareketlerini
Buketiniz29 Melikebyk haraket ediyor aslında hissediyorum ama mesela yarım saat 1 saat oynamadığı oluyor korkuyorum çok takıyorum kafama napicam ya
Buketiniz29 sumeyraballl teşekkür ederim 🙏 bende 1zsat hissetmedigim zaman kafama takiyorum mesela biraz öncede 3 kez hissettim bişey yoktur dimi :)
sumeyraballl Buketiniz29 yoktur canm merk etme 😊😊 benmki de sabah 5 de uyandı babasını tekmeledi sonra akşama doğru 1 2 kere vurdu başka da vurmadı düzensiz haraket etmesi çok normal evham yapıp kötüyü çağırma
Buketiniz29 Ftkn valla ben resmen hissediyorum yani tak tak atıyor nasıl gözünüz atar böyle o şekilde hissediyorum maşallah bebeğim çok haraketli sizde anlamiyosunuzdur bence yoksa oynuyodur
Ftkn Buketiniz29 sanırım ben anlamıyorum bazen kalp atar gibi seyirme oluyor ama tam olarak anlamıyorum sanırım
Buketiniz29 Ftkn hissedersin inşallah sende anlarsın bak koltuğa geç karnını aç dikkatli bak elllerini karnına koy :) Ftkn