Beyza00_ Kızlar gece 9 haftalık olcam doktorum üç hafta sonra gel dedi tam 12. Haftamda mı gitmeliyim kaçıncı haftalarda yapılması gerekiyor
Mybabeela Beyza00_ bir de doktor banu çiftçinin uygulaması var, orada gebelik zaman çizelgem diye bir kısım var. Tarihleriyle birlikte hangi haftada ne yapmalısınız yazıyor. Onu baz alabilirsiniz faydalı bir uygulama o da.
Beyza00_ Natcan Tamam canım bi süresi var mı acaba 12 hafta içinde randevu bulamazsam çünkü çok zor istediğimiz güne randevu bulmak
Natcan Beyza00_ canım o hafta yapılması gerektiğini biliyorum ben sen dr unla iletişimde ol derim bi ona sor istersen
Mybabeela 11 ile 13 arasında yapılıyor diye biliyorum. Ben 11+0 da gittim bebek 11+3teydi yapıldı test.
Mybabeela Beyza00_ bu uygulamada da var zaman çizelgesi ama onda mesela 11 eylül vs gibi tarih yazmıyor o da kafa karıştırıcı biraz.
Natcan Beyza00_ çok zor bi durum ya bizde araştırma hastanesi ama özel muane olarak giriyoruz ondan ilgileniyor galiba yoksa gerçekten ilgi olmayacak
Semihaadarr1 Beyza00_ Bugün 12.Haftam yaptırdım ve gün içerisinde çıktı sonucum fakülte de yaptırdım ben ultrasonla ve kan alımı şeklinde oluyor çok şükür çok iyi dedi doktorumuz sonuçları
Mybabeela Semihaadarr1 ben ankara şehir hastanesinde yaptırdım 2 hafta sonra çıkıyor kan tahlili, sizin ne güzel hemen çıkmış
Semihaadarr1 Mybabeela Yoğunluğa göre sanırım bende 10 gün içerisinde çıkıyor diye biliyordum gün içerisinde çıktı