Ebusss1 1999luanne hayır giyilmiyor bende ilk aylarda aldım hala giyiyorum 35 haftalıgım çok rahat 100 tl falan fiyatı ben evde oldugum için 1 tane yle idare ettim
Mom54544 Misa34 Cokta değil ya ben 100 liraya aldım lcw dan 12.13 haftalıkken hala da giyiyorum 39 oldum
Minammm Mom51122 aynen bende hem siyahını hemde mavisini aldım çok rahat fiyatıda uygun diğer hamile pantolonlarına göre tayt yazıyor ama tayt değil kot sertliğinde
Fatma_3858 Misa34 ben kendi bedenimin bir büyüğünü aldım benimde karnım 37.haftada çıktı zaten şimdi gayet iyi ve rahat eşofmanı da aldım kalitesi falan da süper
Semadeniz 1999luanne ben satılanları beğenmiyorum. Kalitesiz ve pahalı. Yabancı sitede böyle aparat gördüm. Ne kadar rahat bilemem. Türkiye’de satılmıyor araştırdım. Bende bu sorunun cevabını merak ediyordum.
Umudayolculuk36 1999luanne ben yaptım canım eşimin atletini kesitim elimde diktim napayım belimede lastik taktım çok amatör ama rahat ediyorum
Zeysezer 1999luanne yapılmaz. Defactodan 80e hamile kotu almıştım. Bi de lastikli büyük beden bi pantalon aldım bi butikten
Umudayolculuk36 1999luanne var canım link atayım çok kolay biraz kendimde yönlendirdim kafama göre eskiydi pantolon elde uğraştım makinam yoktu