Sevim1609 UmayGul merhaba bende 3 ay sadece tuvalete gittim hep yattım sonra 2 ay rahattım en azından evde işimi yapıyodum şimdi yine yatıyorum maalesef ama yine de şükür napalım bizim anne fedakarlığımız erken başladı 🙏🏻☺️
UmayGul Nemusto ceviz ve maden suyunu tuketiyorumda labak cekirdegide aliyim balikla aram pek iyi sayilmaz☺️
esmerrmm UmayGul annemlerde kaliyorum 1 aydir yatiyorum kalkiyorum yemek yiyorum sonra tekrar yatiyorum tekrar tekrar 😂😂
esmerrmm UmayGul kiz bosver ya yatmaktan bu gidişle doguramicam 5 gün kaldı halen ses seda yok 😅 yuruyuşte yapamıyorum sporda yapamiyorum çünkü qnnemlerde yatmaya alistim 😬
UmayGul esmerrmm 😂🤭 ya hic gulwlecegim yoktu🤭🤭 insallah bizde boyle gunumuzu doldururuzda bekleriz yatmak ise yariyor diyosun o halde🤭😂
Tugce1903 UmayGul bunaldım valla düşük riskim var hafif kanamalarım oluyor doktor su iç ve istirahat et diyip duruyo çok zormuş bu yatma belim düzleşti resmen bide benim gibi kanaması olup progestan kullananlar var mı ya az dertleşelim
UmayGul Tugce1903 benimde kanamam oldu en son progestan kullaniyorum. Suyu gunde en az iki litre icmek lazim. Belimin altina yastik koyuyorum bazende ayaklarimi duvara yasliyorum rahatlatiyor yoksa belim kopuyor.
Sevim1609 Tugce1903 Kanamanız neden oluyo :( Benim hafif bazen yoğun oluyo sürekli lekelenmem var anı anını tutmuyor maalesef :(
Ema5 Tugce1903 ben varım, gerçekten sadece yemek ve tuvalete kalkarak günleri geçirmeye çalışıyorum. Fitil kullanıyorum. Yalnız değilsiniz ☺️
Tugce1903 UmayGul progestanı fitil olarak mı alıyosun canım doktorun nasıl önerdi benim doktorum fark etmez dedi nasıl alırsam alayım kanamam oluyor
UmayGul Umudayolculuk36 Beklesin yapma su durumda hizmet etmesi gereken sen degilsin kendinide bebegide riske atma🥺 sukur benimki hizmet beklemiyor yemegi yapar sofrayi hazirlar