UmayGul Umudayolculuk36 senin neyin vardi ya konusmus muyduk hatirlamiyorum malesef gecmiyor zaman ama birbirimize destek olabiliriz 🙏
Umudayolculuk36 UmayGul aynen o yüzden burayı çok seviyorum benim erkrn doğum riskim ve hem bebeğimde geride
Dlktpl UmayGul 28 haftaya kadar maalesef hep yattım tv izledim kitap okudum hayal kurdum acıkcası cok zordu
UmayGul Dlktpl 28.haftaya kadar yatmakta zor biz dayanabilirsek 6 hafta daha yatacagimiz sure bu kadar kalmasina ragmen zor geliyor
UmayGul Umudayolculuk36 burda ogrendigim kadariyla ceviz,badem,yumurta,muz,sut,kasar peyniri,bebek biskuvisi,nesquik bunlar kilo aldiriyormus bebege beslenmene dikkat edersen duzelir insallah🙏
Umudayolculuk36 Sssssyyyy kasılmama azaldı gibi ama bebek geri ona üzülüyorum canım iyi yemeye çalışıyorum sen nasılsın
Fatmadumankorc Misa34 hamileyken hiç bir yer çıkış veremez yasak çünkü. Biraz araştırın bence hamilelerin haklarını sizin bildiğiniz gibi değil o işler :)
Sssssyyyy Umudayolculuk36 benim sabahtan beri karnım taş gibi hiç yumuşamadı sürekli kasılıyor dogurcam bu gidişle. Güzel beslen canım düzelir o kafana takma takarsan bebekte hisseder.