Rojbin27 UmayGul bazen yapıyorum iş yaptım zaman eşim izin vermiyor sen yapma otur diyor ben tek bulaşık bazen hafıf işleri yapıyorum eşim sinir ediyor sen otur bişey yapma diyor geri kendi işten geldinde yapıyor 😄
Fatmadumankorc Misa34 hamileyken hiç bir yer çıkış veremez yasak çünkü. Biraz araştırın bence hamilelerin haklarını sizin bildiğiniz gibi değil o işler :)
Fatmadumankorc Misa34 ayrıca rapor aldığınız zaman sigorta size para ödüyor zaten evet bir maaş kadar yüksek olmasa da yarısından fazlasını alıyorsunuz sağlığınız ve bebeğiniz paradan daha kıymetli olmalı
Hilalklk Kasık ağrım var iki gündür devam eden akıntım var yatıyorum üç gündür daha 5 haftalık progestan kullanıyorum bi de iğne yaptı doktorum acaba devem ettiğini doktora bildirmeli miyim
UmayGul Hilalklk ya ben pinpirikliyim sahsen her seyi doktora bildirme tarafiyim eger numarasi varsa sorup icinide rahatlatabilirsin
Saadet14 Burcuozerdem Kanamam hic olmadi cok şükür sadece serklaj ameliyatindan sonra 3 4 gun damla damla oldu. Benim en basta kanama alani olusmus içimde onun icin igne verdi 3 hafta sonra o duzeldi igne sayesine
HilalSvrn Tugce1903 bende 11 haftalık hamileyim iki defa kanamam oldu progestan kullanıyorum ve doktor malesef hep dinlenmemi, yürümemi,asla iş yapmamı söyledi risk varmış
Hayattumutt HilalSvrn kanamanız ne renk oldu,benim aralıklı kahverengi bazen açık pempe oluyor,birde hafif baş ağrım oluyor
Tugce1903 HilalSvrn HilalSvrn yat canım doktorun ne diyorsa onu yap gerisi Allaha kalmış biz ne desek boş
ipeknisa Tugce1903 Bende progestanin iğnesini kullanıyorum benimde düşük riskim var hep yatıyorum maleseff çok zor gercekten 🤦
Burcuozerdem Saadet14 5 aydir icerde kanama alanım var ve kanama bütün igne ve progestana rağmen kesilmiyor 😢
[silindi] gmzlpsln gmzlpsln 18+4 üm bilmiyorumki bi doktorunuza sorsanız magnorm kullanıyımmı die. Yada isterseniz siz magnezyum içeren yiyecekleri tüketin hergün mesela soda için. Soda içerken degerlerine dikkat edin ama. Karında kasılma nasıl oluyo ne hissediyosunuz o anda kanama oluyomu
gmzlpsln [silindi] yok kanama olmuyo kasilma olunca.karin ici geriliyo gibi oluyo yavas yavas bi gerginlik geliyo yavas yavas gidiyo.toplaniyo bebek biyerde tek taraf dag gbi oluyo
[silindi] mercimek_findik gelen kan kahverengiyse eski kanamayı atıyo vücut pembe acık kırmızımsıysa yeni kanama oluyor
mercimek_findik [silindi] açık kırmızı idi ama nedeni ne olabilir ki ultrason da gayet herşey normaldi o gün çok ayakta kalmıştım ondan mı acaba diye düşünmüyor değilim
[silindi] seydaomer evet fitl olarak alıyorum itebildiginiz kadar ileri itin bi yarım saat kalkmayın hiç.
[silindi] Saadet14 valla aynı sekilde bende 3 hftadır su kanama alanları bitmedi. Neden oluyo bu bilginiz varmı.
Saadet14 [silindi] Yok canım ama igne ise yaradi bende haftada 1 tane yaptiracaksin dedi 1 aylik verdi 3 kez yaptirdik 4.yu yaptirmadan kontrole gittik gecmis dedi yaptirma
UmayGul Umudayolculuk36 senin neyin vardi ya konusmus muyduk hatirlamiyorum malesef gecmiyor zaman ama birbirimize destek olabiliriz 🙏