Zeynepmasal Ben de 23 den beri yatanlardanim ve bugun inanilmaz bir bel agrisi falan var 29+2 deyim sizde de oluyir mu arâ ara ilacin dozunu artirdik ama grcmeyecek diye korkuyorum
Zeynepmasal UmayGul kirilcak gibi sanki canim adet agris gibi karnimda oluyor ama o ilac icince rahatliyor belim oyle dgeil ama
UmayGul Zeynepmasal İlacini aksatma o zaman doktorunada mutlaka bilgi ver regl agrisi gibi agri sanci oluyormus
Zeynepmasal Nazmel kasilma ve sanciyla gitmistim ben sancim ciktigi ve kasilmalarim oldugu icin yatiyorum
Zeynepmasal UmayGul verdim canim onun uzerine ilac dozunu artirdi 2den 4e cikti insallah faydasi olur
Sssssyyyy UmayGul erken doğum riskim var benimde nstde sancım var doktor yatmamı söyledi bel agrım oluyor . Sizinde oluyormu
UmayGul Sssssyyyy burda post acmistim hemen hemen herkeste var bel agrisi var ama benim regl agrisi gibiydi 3-5 gun o sekilde siddetli cektim sonra kanamam oldu meger sanciymis o bilememisim. suan normal agriyor o sekilde degil mesela sizin agriniz nasil
duygulu62 UmayGul suan 14 haftalık gebelıgım . 14 haffadır yatıyorum desem doğrudur 😔 ılk başta düşük tehlıkem vardı suan miyom ağrılarım. Ufak bir iş yapsam agrı oluyor . Sureklı yatmaktan bunaldım. Psıkolojim alt üst 😔
UmayGul duygulu62 vakit gecirecek bir seyler bulmak lazim yoksa gercekten insan kendiyle kaldikca psikolojiside bozuluyor
Gmz34- Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum nasıl geçiyor anlamıyorum Bile ama benim de elbecerim yok ilk gebeliğimde hobi tarzı birşryler denemiştim malzemeleri sipariş verip birkaç parça bişey yapmıştım