Aysenur_08 Kızlar 35 haftalıgım basurum var doktor birşey yapamayacagını söyledi basta krem kullandık ama hiçbir işe yaramadı doktora sordum bi zorlugu olurmu diye ağrılı geçebilir dedi yasayan oldumu hiç?
Zeyyyn Aysenur_08 benim zeytinyağlı kudret narı ile söndü kabızlık ne zaman geçer ve hamilelik ne zaman biter Ondan sonra anca toparlarız
zeytinkiz Aysenur_08 Bneım 5.ayda cıkmıştı küçüktü kanama sancı VS. Olmuyordu hamileliğim boyunca da rahatsız etmedi büyümedi küçülmesi de. Kabızlık da yaşamadığım halde cıkmıştı. Normal dogum yaptım amaaaan Allahım baş parmağımın yarısı kadar oldu büyüdü aşırı rahatsız etti oturup kalkamıyorum kanama VS yine olmadı. Eczane Krem önerdi onu kullandım 15 gün oldu yeni küçüldü ama hala komple bitmedi küçük 2 tane var 🥴😟
Clmsnsr Aysenur_08 canım benim de gebelikte basurum vardı normal doğum yaptım 13 gün oldu doğum da basurum iyice dışarı çıkmış oturamıyorum üzerine perişanım resmen 10 dikişim var ama dikişten çok basur beni zorluyor merhem kullanıyorum fayda etmedi hala
Aysenur_08 zeytinkiz peki doğum esnasında makattan bağırsakları temizliyolar bi ağrı vs oldumu? Benimde 2-3 baloncuk ama küçük değiller hamilelikten öncede vardı ama birtürlü geçmiyordu
zeytinkiz Aysenur_08 Dogumda benım öyle makattan temizleme olayı olmadı 😳 devlet hastanesinde dogum yaptım suni sancı ile başlatıldı ama hiç bir işlem yapılmadı ne öncesi ne sonrası için.
Nnurdan Aysenur_08 Benimde 5. Ayda çıktı. Yediklerime dikkat edersem ve zeytinyağlı kantoron otum vardı onu sürdüğümde baya rahatlatıyor. Mayalı şeyler ,acı ,baharatlı ,asitli ,çikolata bunlardan uzak dur cnm doğumdan sonra inşALLAH geçer
Aysenur_08 zeytinkiz özelde yapılıyor görümcem de 40 gun once normal doğum yaptı temizlediler diğer görümcemede aynı şekilde devlette yapılmıyor sanırım
zeytinkiz Nnurdan Bana iyi geldi açıkcası hemen hemen 12 gündür sabah akşam kullanıyorum ben memnun kaldım canım bayaaa küçüldü yok olmaya yakın suanda hala kullanıyorum.
sudalis Aysenur_08 Mutlaka hemopropin kreme bak derim doğal içerikli olduğu için her yaştan herkes kullanabiliyo bana da doktorum verdi çok iyi geldi