Sel-kcr11 Merhabalar tüp bebek tedavisinde rahim filmi çekilmek için bir ilaç kullanılıyormuş. Bu ilacın eczanelerde satışı olmadığını ve dışardan elden satışı yapıldığını söylemiş doktor. Bu durum böyle midir? Yaşayan yada kullanan var mi daha önce
Benur Sel-kcr11 ne gibi bi ilac anlamadim rahim filmi icin rahme verilcek ilacdan mi bahsediyorsunuz oyle anladim doktorun size tedarik etmenizi soyledi gibi anladim
Esrakavak Sel-kcr11 yanlış anlamadıysam senı canım şöyleki ben çektırdım eczaneden bı solisyon alıyosun 150 tl falandı fiyatı. Alıp gıttık doktora baska bıseyde istemedıler bizden.
Esrakavak Sel-kcr11 canım ben araştırdım netten senın bu ilac farklı normalde kullanılandan. Köpük gıbı oluyomus rahme bırakıldıgında ama anlamadım acıkcası .galıba ilacın farklı ve pahalı bı ilaç.
Cananyildiz Sel-kcr11 rahim filminde verilem ilac eczanelerde var ve yorumda gördüm 1200 tl fln yazmşsnz öyle bi fiyatı yoktu
Sel-kcr11 Benur evet bi telefon no verdi doktor burayı arayın dedi. Bi tane kadın hastanenin önüne getirecekmiş elden 1200tl para verilecekmiş. Kadın bize ilacı vericek doktorda vuracakmış
Esrakavak Sel-kcr11 Ben hastaneye 1000 tl odedım ama yanı oda oluyor .ilac için 150 tl ödedım ilk kez duydum ınanın acaba farklı bı işelem daha mı yapılacak size?
Carriebradshow Benim ilaç alerjim yüzünden hsg filmi çekilemiyordum. Exem köpük ile filmim çekildi. Bende 1200 lira gibi bir fiyat ödemiştim 8-9 ay önce. Yurt dışından gelen özel bir ilaç olduğu için pahalı.
Carriebradshow Cananyildiz 8-9 ay önce ben aldığım zaman eczanelerde satılmıyordu. Sadece bazı medikalcilerde oluyormuş. Ankara da sadece bir yerde bulabildim ve 1200 liraydı. Acaba başka bir ilaçla karıştırıyor olabilir misiniz bu ilaç yurt dışından geliyor