Jdjdjdjk Kızlar bu durumda olup ilaç kullanan var mı antibiyotik gibi, çok ağır bi nezle geçiriyorum asla nefes alamıyorum burnum tıkalı 27 haftalık hamileyim
Sevilss Jdjdjdjk covid testi yaptırdınız mı onda bile ilaç vermiyorlar bol sıvı alın vitamin ilacı için sıcak su koyun kaynar kana havlu ile kapat kafanı nane yağı dök suya buhar banyosu yap burnun açılır belki
3prensessannesi Jdjdjdjk bol bol sarımsak tüket canım mikropları öldürür iyileşmeni sağlar cacıkta falan kullanabilirsin bide sıcak suyla duş al sonra üstüne uyu iyilesmeni sağlar
Cnsymn Jdjdjdjk hamile annelerinde kullanabildiği ilaçlar da var. Ben kullanıyorum şuan largopen adli bir antibiyotik aile hekimim verdi kendi doktorumunda haberi var. Siz bı danışın
Jdjdjdjk Sevilss hepsini yaptım hiç biri fayda etmedi test yaptırmadım eşimin 2 gün burnu aktı hapşurdu şu an o iyi daha sonra bana geçti benim kulaklarım ağrıyor boğazım şiş hapşuruyorum vücut ağrım hiç yok
Sevilss Jdjdjdjk bende aynı oldum sonra pozitif çıktım eşim dediğiniz gibi 4 güne falan düzeldi ben 10 gün yattım
Haticeklc34 Jdjdjdjk bende de önce bi boğaz ağrısı oluştu iki üç gün sonrasında geçti şimdi de burnum akıyo ve hapşıriğım var hiç bişey kullanmadım cunki kendimi biliyorum 1 hafta içinde sırayla hepsini atlatiyorum çok şükür vücudumu ilaca alıştırmadım hele antibiyotiğe hiç regl olunca bile ağrı kesici içmedim insallah böyle devam eder. Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer .
Beno Jdjdjdjk ben sıcak suyun içine viks atıp soluma yapıyorum rahatlatiyor dene istersen en azından gece yap rahat uyursun
Nesibefirdevs Jdjdjdjk otrivia gbi burun açıcı hamilelikte kullanılmaz haberiniz olsun içinde adrenalin varmis
merveayaz Jdjdjdjk aynisini bndede var nefes alamiyorum burun tikanikligindan nasil gecicek bklm insallah gecer cnm
Helpmee Bende 26 haftalık hamileyim benmde oğlum boğaz enfeksiyonu sürekli hapşırık öksürük çok korkuyorum valla evde birine bulaşınca devamı geliyor ama ben dayanamazsam parol içiyorum
Jdjdjdjk Helpmee işte eşinden bana geçti sanırım ben hamile olduğum için ağır atlatıyorum o ilaçla atlattı 2 günde
Sevilss Jdjdjdjk vardı grip oldum sandım sonra kemiklerim ağırmaya başkadı sonra ateşten dudak içlerim patladı yara oldu en son koku tat gitti 7 gün sonra falan 4 ay oldu hala gelmedi 2 gün de ishal gibi oldum
bsr1 Bende aynıyım görümcemin çocuklar hastaydı dün boğaz ağrısı başladı bugün burun akıntısı hapşırık halsizlik var geçen şubatta da covid geçirmiştim🤦🏼♀️ Umarım giribizdir
Jdjdjdjk Sevilss ben covidde oldum tat koku kaybettim kemik ağrısı yaşadım şuan ki durumumda kemik ağrısı hiç yok hapşuruk burun akıntısı ve boğaz ağrısı var biraz
Jdjdjdjk Haticeklc34 teşekkür ederim bende öyle hiç alışık değildir vücudum benim de zaten alerjik olduğum için ama halim o kadar beter oldu ki düşünmedim değil sanırım bi grip salgını içerisindeyiz