Bebito-ve-annesi Arkadaşlar diş agrısı başladı iki gündür 31.haftadayız dişimin ağrısı başıma ve kulaklarıma vuruyor dayanamıyorum ama bir şey de kullanmak istemiyorım bebeğim için var mı böyle seyler yasayan ne iyi gelir sizce
Talhr Bebito-ve-annesi bende aynıyım yaa 31 haftalık benimde 2 gündür maf oldum karanfil koydum gecirdi biraz 2 oldu parol iciyorum mecbur kaldım limon koydum daha önce agrıyan dişime oda iyi geliyo
prensesimveannesi Bebito-ve-annesi 17 haftalıkken ölecek gibiydim diş ağrısından ne yaptıysam geçmedi en sonunda doktorumun izni ile gidip çektirdim kurtuldum. 3 gündür yine dişim ağrımaya başladı bende ne yapacağımı bilmiyorum 35 haftalığım 😭
greybrde Bebito-ve-annesi tuzlu ılık su ile gargara yapın iltihay varsada sarımsak ezip dişe ve etradına uygulayıp bekletin parolda içebilirsiniz şuan acı çekip stres yaşadığınız için bebeğiniz zaten etkilenecek hareketş azalacak endişe etmeyin bilginiz olsun 💕
Mom6272 parol kullanabilirsin hamilelikte. karanfil bastırabilirsin ya da yağını kullanabilirsin ağrıyı kesiyo, birde gargara. çok geçmiş olsun hemen geçer inşallah duamdasın
zehra-23 Karanfil yagini biraz pamuga damlatip direk dişe koyun agriyi aliyor ya da direk dişe karanfil yagi damlatin ama yutmayin.