Pembe_duslerr Arkadaşlar 40haftayı doldurmama 3gün var.Bugün doktora gittim uyaralım doğumu başlatalım dedi ben hayır dedim.Başına gelen var mı? Nasıl ilerledi dogum başlıyor mu anlatabilirmsiniz yaşayan varsa?5gün daha gelmezse uyarı yapıcaz dedi 🤷♀️
Hayal_et07 Pembe_duslerr suyunuzun azalması ya da başka sorun yoksa elbet doğacak. Bence müdahale ettirmeyin sıkıntı yoksa
ezos Pembe_duslerr benim de ikinci doğum bende de tık yok abisi de suniyle zor geldi 38+4 olduk eğer gelmezse 39+4 te tetikleyici muayne yapicak ben yaptırma taraftarıyım suni sancı almaktan iyidir 🙏
Clmsnsr Pembe_duslerr bende 39+3 te doktor bi uyaralım dedi alltan muayene etmesiyle 4 cm açılman varmış dedi müdahale edilince kanamada başladı suni sancıyla o gün doğum yaptım 😂
Esraali Pembe_duslerr ben öyle yaptım canım ama kendim gittim 41.haftada zamanım geciyor diye sancı cok azdı ebe muayene etti biraz ugrastu lekelenme oldu ve sancı sabaha kadar cektim ve kanamam oldu öyle gittim 2 saatte de dpğurdm suni sancıdan iyiyidir
Pembe_duslerr Hayal_et07 suyum gayet iyiymiş hatta nst ye bile yollamadı hareketlerş cok iyi dedi.Bu şekilde konusunca bende istemedm uyarmasını ama 5gün daha geçsin gel diyince korktum açıkcası nasıl oluyor merak ettim.ilk dogumumda nişanım gelmişti gitmiştim
Pembe_duslerr ezos ya uyardığında kaç gün sonra yada nasıl oluyor hemen dogumu başlatır mı acaba cok merak ediyorum.ilk doğumum benimde cok zor oldu vakumla cektiler suni aldım bunda korkuyorum artık 😢
ezos Pembe_duslerr ah bilsem inşallah muayneden sonra bir iki güne başlar ilkler zor olunca ikinci de hemen gelsin istiyor insan 😬🥺 benim haftaya salı muayne inşallah gerek kalmadan kendi gelir o da ayrı konu🙏🙏🙏
Pembe_duslerr Esraali yaaa ne güzel 🥰heveslenmiyorda değilim doğum başlasın istiyorum artık zorlanıyorum. uyarı peki nasıl yapılıyor çatı muayenesi gbi mi acaba.
Pembe_duslerr Dubletombikdoner herşey Allahtan dimi gelecegi gün belli aslında.Peki normal çatı muayenesi gbi mi nasıl yapıyorlar?
Dubletombikdoner Pembe_duslerr Hayır daha da ileriye sokuyorlar ellerini 😁 ama dayanılmayacak gibi değil kendini korkutma sakın ben bu uyarılmayı yapilınca normal çatı muayenesi muayene değilmiş dedim😁
Pembe_duslerr Dubletombikdoner anammm ciddimsiniz 😁 ilk doğumumda normal oldu çok muayene yapıldım dogum anında ama bu farklımı acaba dedim 😁
Dubletombikdoner Pembe_duslerr Ya ben korkutmak istemedim seni 😁😁korkma normal birşey sadece daha ileriye 😁
Dubletombikdoner Pembe_duslerr 8 kez falan uyarıldım sanırım😁🤣 ahahaha bide sezeryan oldum ben uyarilmama ragmen kalakaldim😁