Semadeniz Perinatolog ile detaylı ultrason yapan yer önerir misiniz ? Fiyatınıda belirtirseniz sevinirim.
Hayallerim95 Semadeniz geçen hafta Kağıthane’de yaptırdım Fehmi Yazıcıoğlu’nda 600 TL ücreti çok memnun kaldım
Busrabaksii Semadeniz Cevizlibağ da Ahmet Gül varmış doktorum ona yönlendirdi beni bugün aradım 800 TL diyor. Burda da arama yaptim Google yorumlardan da memnun kalmayan yokmuş 🙄
Hilalkhrmn417 Semadeniz Bakırköy’de bir yer var ama adını bilmiyorum yengem 2. Çocuğu için yaptırdı memnundu Bayağı
sosyalfobikk Semadeniz ben Ali ekiz e yaptırdım Medical Park Gaziosmanpaşa ya geliyor Çarşamba günleri ücreti 900 tl idi ama iyi bakiyor kesinlikle
Hayallerim95 Semadeniz yani bebekte herşeye baktı bende de damarda daralma varmış onu D da erken öğrendim ona göre ilaç kullanıyorum
Srp12345 Gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde detaylı ultrason oldum Halit aslan perinatoloji doktoru güzel geçti ilgiliydi yani 600 TL fiyatı da
esratpl Busrabaksii sizi hangi doktor yönlendirdi acaba? Beni de cevizlibağ’da Ahmet bey’e yönlendirdi ama soyadını hatırlamıyorum aynı doktor mu diye merak ettim 🥰
Mrv1007 Busrabaksii ablamın ayrıntılı ultrasonunu Ahmet Gül yaptı, aşıırı memnunn kalmıştı onu da doktoru yönlendirmişti. Ben de orada yaptırmayı düşünüyorum
esratpl Busrabaksii bana medicine’da rahime hanım önerdi ordan aldım 700₺ ödedim oraya gidin isterseniz😂
esratpl Busrabaksii dvd verildiğini söyledi bir de kadın sanırım bebeğin görüntülerinin olduğu bir dvd🤔😂
Filizftea Tecrubesine çok insanın güvendiği hangi doktora söylesem tanınan bir isim ben gittim , Recep Has , şişli de 1000 tl
Hilalkhrmn417 Semadeniz fiyatının pahalı olduğunu biliyorum geçen sene 500 600 TL gibi birseydi adıni bilmiyorum sadece.