Seymanurgun sakın benim yazdıklarımı yanlış anlama profilime girersen benimde 5 sene evlat aradığımı görebilirsin neler yaşadım neler gördüm rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin görümcem evlendi bir ay sonra eşimle ben evlendim görümcem bizim düğünde hamile kaldı sonra bizim çocuğumuz olmadı eşimin amcasının kızının düğünü vardı görümcem geldi benim yatak odamda ben gene hamileyim hemde korunarak hamile kaldım kazayla dedi o çıktı odadan eşim geldi görümcemin büyük kızıyla eşimle sarıldık ağladık hiç bir şey diyemedim eşime eşim duymuş zaten göz yaşlarımdan öpe öpe ağladı oda allahtan o vardı neyse bu olayın üstünden 3 ay geçti ben hamile kaldım hemde tedavisiz ben 5 6 aylık görümcem 7 8 aylık olması lazım işte görümcemin hamileliğinde sıkıntı çıktı gebelik zehirlenmesi kayınbabamla kayınvalidem özele gidelim diyor görümcemin eşi özele gidipte para vermem diyor bebek küveze girer diyorlar adam hastanede olduğu halde gidip doktora durumu nasıl diye sormuyor hastaneyi arayıp yoğum bakım ücretini soruyor durumu olmadığından değil 4 5 tane evleri kirada kendi kazançlarından hariç sonra arabaya bindik görümcem ben enişte işte enişte görümceme bir kızdı al çocuk çocuk dedin yaptık ben erken dedim sen erken değil dedin hani korunarak hamile kalmıştı yalanı ortaya çıktı sırf bana ben hamile kalamıyorum diye hava atmak amaçlamı beni küçük düşürme amaçlımı bunu dedi hiç bilmiyorum ortanca görümcem geldi dediki yenge dedi ablam sana korunarak hamile kalmıştım eniştem poyasını ortaya döktü annemle ablam konuşurken duydum senin duyman kötü oldu diyorlardı diye boş ver dedim Allah büyük dedim rabbim banada kimsetti ya dedim o ne dese boş rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dedim görümcem kızdı senin bu iyi niyetin beni öldürüyor diye ikimizde doğum yaptık kızım 6 aylık olunca biz bir tane daha olsun evladımız tek kalmasın dedik ama erkek kız fark etmez bizim için görümce bunu duyunca gayrete girdi 2 ay sonra hamile olabilirim günüm geçikti dedi zaten eşide erkek çocuk istiyor onun iki kızı benim bir kızım var doktora geldi hamile değilmiş apantismiş içtende sezaryen dikişleri patlamış 5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim hemde ikiz görümcem başladı kesin erkek şöyle böyle birinin cinsiyetini öğrendim ortanca görümcemle erkek kimseye söylemedim onada söyleme dedim büyük görümcem para veriyim dedi görümceme söyle dedi söylemdi neyse diğerinide öğrendim evde aileler arasında balon patlatılalım dedik görümcem görüntülü görüşmede benim ailem eşimin ailesi patlattık eşimle kızımla ikiside erkek görümcemin tepkisi al ikiside erkek ben dedi kapattı ne hayırlı olsun ne dedi ne beni istedi bir şey dedi kapattı TL demem o ki insanlar bir yerlerden darbe alıyor bazı şeyler üst üste gelince devriliyor ne yapacağını şaşıyor maddi durumuz iyi değil ama şunu biliyorum Aslan gibi kocam var yaram nerdeyse orayı sarıp sarmalamayı bilen eşim var yoksa ben hiç birini kaldırmazdım bu kendi ailene karşıda olsa benim ailemede olsa aynı çöl şükür ki böyle bir eşe sahibim kusura bakma uzun oldu ☺️