Vay Esesli Ben 3 ay önce düşük yaptım ondan sonra 1 kez adet oldum sonrada olmadım dünde hamile olduğumu öğrendim?
TubaataLkaya Arkadaşımın Gününe 1 hafta vardı değeri 1000 di ve iki gün sonra tekrar gitti 4000 di tekil gebelik
gonulcelen TubaataLkaya nasıl değermiş 😱 bnm 1 hafta geçmişti 84 tü 2 gün sonra 207 baya yavaş katlandı ama çok şükür bu günlere geldik
Esesli Vay anladım. Benimde değerim çok hızlı yükseldi herkes ikiz dedi ama tekmiş 😊 hakkında hayırlısı olsun
Ozlemgln Reglme 2 gün vardı 37.7 di 3 gün sonra 600 oldu İkizlere hamileyim ki bunu 11 haftada anladı doktor biraz bekle ve bi doktor keseyi görsün ☺️
Vay Ozlemgln maşallah negüzel benimde ilk çocuğum bu bende 10 aylık evliyim rabbim hayırlısı ile umudu olan anne adaylarınıda böyle güzel haberlerle sevindirir inşallah😁❤️
Ozlemgln Vay bende 9 aylık evliyken hamile kaldım ilk hamileliğim ve iki ogluşum olacak dilerim sağlıkla gelirler isteyen herkese versin Rabbim bambaşka bi duygu ikiz olmasıda hakkında hayırlısı 🙏🏻☺️
Twinsmom66 Vay değerlere değil kese görünce yada kap atışı olması lazım benim adet günün de 100 du 2 gün sonra 250 ama ikiz b3beklerim olacak simdi