Zuzu Bbk tok içiyorum canım,zaten ilaç kocaman bi de aç karına asla içemem ki doktorumda tok demişti.Zamanlamaya gelince bi sabah bi akşam aldığımdan 12 saatte bir ayarlamaya çalışıyorum.Elimden geldiğince tabi
Sinemm Tsh için eutroksMagnezyum ilacı Kan ilacı ferrum forttu şimdilik ara verdik birde mide için gavisvon 34+1olduk❤
EceveDenizinAnnesi Birannecik Bestiron Demir İlacı, EfaMom, Wellcare DVitamini, Progestan, Magnetrench Magnezyum Takviyesi
bebisveannesiiii Birannecik meraba bişey sorucam ben 22 haftalık gebeyim bu zamana kadar doktorum sadece 2. ayda folik asit verdi onu 1 ay kullandım bitti ve doktorum tekrar vermedi ve bu zamana kadar vitamin olsun hiç bişey kullanmadım bununla ilgili bilgisi olan var mı yani sizce her hamileye gerekiyor mu vitamin ilaçları
syma0 bebisveannesiiii Dr.Banu çiftçinin uygulamasında 22.haftada demir hapına artık başlanması gerektiği yazıyor oda alanında iyi bir doktor gerçekten bi bakabilirsiniz. Ben de Magnorm, ferrum ve omvitfol kullanıyorum
Deletedmom_103 Pinklove kız tarihine de bakmıyorlar 3 sene öncesinin cinsiyet postu gelmişti dün akdkakskka
Ayfer33 Birannecik feramat demir ilacı bide. Elenatal2. Folik asit ve vitaminler var r içinde bu iki ilacı iciyorum
Htc6138 Birannecik sabah kalkar kalkmaz prilam dr ve Levotiron tarım saat sonra jodid kahvaltıdan 4 saat sonra demir ilacı sonrada 5 damla dvit 3