sulekbly Dayanamıyorum basımın agrısına bugün 34 haftalığım parol içsem içim rahat etmiyor da içen var mı hiç içmedim agrı kesici hamileliğimde
MiniMiniKus sulekbly Ben zorda kalınca içiyorum Bi sakıncası yok diye biliyorum parolun 1 tane içebilirsiniz yani Çok geçmiş olsun
Kubratrn sulekbly valla benimde bugün başım ağırdı migrenim var mecbur parol içtim zaten gebelikte tek ağrı kesici olarak içebileceğimiz ilaç
kalpatisi_ sulekbly parol içebiliyosun kuzum geçen doktora gittim sonuç almaya o sırada sordum parol içebilirsin günde 4 kere içebiliyosun ama bizim önerdiğimiz 2-3 tane demişti. Bende başım dayanılmicak bi şekilde ağrıyosa o zaman içiyorum rahatlıyorum
Gulsam sulekbly ben bundan hemen hemen 1 ay önce corona atlattim tatile gelmistik türkiyeye biri gecirdi bize aileden. Resmen parolla durdum ayakta günde 3-4 tane yutuyodum
Yaggmurayse Ben hap kullanmıyorum hiç işe yaramıyor çok ağrım olursa doktorumunda tavsiyesiyle parolun serum halini alıyorum ve hemen etki ediyor
Hsakarya sulekbly parol gebelikte kullanılan bir ağrı kesici kuzum hiç korkma, ben gebelikte iki kez diş için antibiyotik ve parol ağrı kesici içtim Allah’ın izniyle hiç bir şey olmadı
ikizlerinannesiiii sulekbly bi zararı yok canim doktorum bana ağrın oldukça günde 1 tane alabilirsin demisti her ağrım olduğunda mecbur alıyorum valla çok şükür sıkıntı çıkmadı daha
Mom6272 sulekbly hamile kadınların sorunsuz kullanabilceği tek ağrı kesici parol sanırım. günde 4 kere içebilirsin 6 saat aralıkla ama ne kadar az o kadar iyi tabii. geçmiş olsun
Pambix sulekbly Gunde 4e kadar izin var..ben geçen hafta usuttum parol kullanmak zorunda kaldım rahatlattı beni..kendinize eziyet etmeyin hamilelik için izin verilen bir ilaç parol kullanım şifa olsun
ebruu19 sulekbly ağrı kesici olarak sadece parol içiliyo zaten canım hamilelikte korkma yani bşy olmaz
Dmrkangamze sulekbly kullanabilirsin. Bende de soğuk algınlığı oldu geçenlerde vücudumun başımın ağrısını geçirmesi için kullandım ki daha öncelerinde de ağrıların çok zorladığı zamanlarda aldım. Bir şey olmadı Allahın izniyle. Ağrı çekmek daha kötü etkiliyor insanı
Brcozkn sulekbly tabi ki içtim başım cok agridiginda, aşılardan sonra,bel ağrım arttığında. Benim doktorumun kullanabilirsin dediği tek ağrı kesici. Hiçbir sakınca görmediğini söylemişti. Doktorunuza bir danışın yine de.
Petyynut sulekbly belim tutulduğunda 1 kez içtim çok ağrım vardı doktorun ağrın da kasılmayı tetikler parol iç demişti zararı yok aşırıya kaçmadığınız sürece
kirpapatyasiii sulekbly benim de bir qra ağrım oluyordu birde geçen covid asimin ikinci dozunu oldum o da bazen ateş ağrı yapıyor ya öyle durumda ne yapmalıyım dedim bana dediği aşı etkisi yada herhangi bir durum ağrı ateş ne olursa icebildigin tek şey parol gönül rahatlığıyla içebilirsiniz demişti
Alya_1963 sulekbly doktorum bana günde 3 tane alabilirsin demişti kalçam kitlenmişti ama bi tane ağrıdıkça içtim ben bi zararı olmadığını biliyorum