Nemusto Merhaba kızlar beğendiğim ateş ölçer braun 6520. 500 600 bandında doktorda onu önerdi.Sizce hemen almama gerek var mı ilk çocugum ilk ayda bebek ateşlenir mi hemen? Dogduktan bir ay sonra fln alsak oluyo mu?
Mminikmucizemmm Nemusto açıkçası benimde ilk bebeğim ama atrşölçer için fazla bir ücret değil mi bunun yerine daha uygun olan iki üç farklı markadan almak daha iyi olmaz mı en azından doğru ölçtüğüne de emin olup içiniz rahat eder
Asyamira Nemusto trendyoldan temassız ateş ölçer aldım 50 TL gibi bi rakamı var, bir de kol altından ölcenlerden edindim. İkisi de aynı sonucu veriyor yeterli geliyor yani. ☺️
fenperest Nemusto benimde gozum o modellerde. Yorumlarida cok iyi. Fakat fiyatlari fazla yuksek. Ustelik basliginida ayri satin almak gerekiyor. Uygun fiyatli guvenilir bir marka onerilse aslinda cok iyi olurdu😢
Nemusto Mminikmucizemmm ay bilemedim ki alından temassızları önermiyolar yenidoğan için. Koltukaltıda bebek durmuyo dogru cıkmıyomus. O yuzdem kulaktan bi ateş ölçer kullanıp deneyimleyen varsa öneri alırım
Znur1997 Benm oglum yenıdogan doneminde cok hasta olurdu bız koltuk altından olandn kullandık hep. Ama hareketlenınce koktuk altına koymak zor oluyor temassız olandan aldık. Hastanelerde temassız kullanılıyor hep 🤷♀️ 170 Tl gıbı bır fiyata aldık bızde
fenperest Nemusto evet o markada hastanelerde kullaniliyomus. Ama braun kalitesi bi baska. Blackfriday indirimlerinde belki daha cok duser barun fiyatlari
Berrycherry Kulaktan ölçmek bana çok hijyenik gelmiyor her kullanımda uçlarının değişmesi gerekiyor hem de bebeğin canı acır diye düşünüyorum🤷🏻♀️