sedefyarsii1 Kızlar 35 haftalık gebeyim dün geceden beri dehşet ağrım var her yerim ağrıyo halsizim hasta değilim ama hasta gibiyim doğru düzgün uyku da uyuyamadım nasıl geçicek by durum yaa aynj şeyleri yaşayan var mı aranızda vallahi mahvoldum 😓😓
Kaderx sedefyarsii1 bndede halsizlik var eğilip kalkmak bile zorluyo artık kasıklarım fln karnım ağrı oluyo sağdan sola dönerken uzanırken. Bel ağrım oluyo. Yürürken ayaklarım geri geri gdiyo zorlanmaya başladım. Karnım aşa baskı yapiyo 34 hafta
Eligulu sedefyarsii1 Aaaa ben ben tam olarak böyleyim 34+3 hasta değilim ama hasta gibiyim de hiç halim yok midem bulanıyor vücudum ağrıyor
sedefyarsii1 Kaderx eğilip kalkmak değil de geceden beri böyle olması beni mahvetti ağrılardan yoruldum vallahi neyim var anlamadım🤦🏼♀️
Umudayolculuk36 Kaderx 27+6 bende öyleyim yalnız değilmişim gündüzleri yatıyorum geceleri uyanıyorum sürekli idrara
sedefyarsii1 Eligulu normal o zaman böyle olması en son hasta olduğuma inanmaya başlıcaktım🤦🏼♀️ Bende 34+4 üm bu arada 🥰
sedefyarsii1 Eligulu doğum 5 kasım görünüyo ama ekimin sonunda gelsin istiyorum bakalım kısmet artık doktorum normal doğurtcam dedi inşallah kolayca normal doğururuz🥲