Enesefe
Slm sevgili anneler dün sabah doğuma gideceğim demiştim şimdi bebeğim oldu şu an itibariyle 16 saatlik kızım var sabah 11 de hastanede yatisyapildi sonra odaya ciktik orda beni hazırladılar tansiyon şeker nst hepsini kontrol edildi sonra üstün ü değiştirip önlük giydirip beni sedde ile ameliyat haneye çıkarıldı esim annem kaynanam hepsi geldi yanında sonra esim e baktım hakkını helal et dedim içeri girdik orda tüm hazırlıklar yapıldı doktorum geldi bana herşey iyi olacak dedi aonr bana genel anestezi verildi ve gözlerini açtığımda bebeğim yanımdaydı odaya gelmiştim 7 saat boyunca serum igne verildi daha sora ustim u degistirip ayaga kaldirdilar evet cok zor oldu ilk ama dayandik esim beni yürüttü daha sutum yok bebegim mama yiyir safilik olmasın diye hemsireler veriyor doktor kontrolinde ama sutumun geleceğine inaniyurm en azindan bebegim memeyi reddetmiyor ama yine de çok şükür rabbim hepimizin bebeklerini korusun cok güzel bir duygu ikinci kez yaşıyorum ama her dogum yaptığında farklı duygular yaşıyor insan biraz uzun oldu hakkınızı helal edin