melegim09 Son adet dönemim 29 agustos ve dün gebe olduğumu öğrendim kan testinde pozitif idrar testinde de pozitif çıktı bugun doktora gittim ve kese gözükmedi normalmi sizce kızlar üzüldüm biraz birde sol tarafımda kis varmış ilk hamileliğim
ENK melegim09 145 son adet tarihine göre 4 hafta 1 günlük hamilesin kuzum görülmemesi çok normal bazıları 7. Haftadinda bile anca görüyor ama 1 hafta sonra görürsünüz karından göremezsin bile alttan muayeneye görülür zaten 1500 sonrasi kese görünür karından. Sol kasiktaki kistiniz tam olarak ne kadar büyük acaba
Rumeysa3652 melegim09 daha çok yeni canım 5 yada 6 haftanda görürsün inşallah içini ferah tut güzel düşün güzel olsun😊
Kbrakrc melegim09 benimde 97 çıktı beta ama şu an görünmez dedi son adet tarihim 31 Ağustos benimde pek fark yok aramızda 5 6haftalıkkrn görülebilir dedi bazılarında bir kaç hafta geç de olur dedi sıkıntı olduğunu sanmıyorum stres yapmayın :)
Zehrazerdata melegim09 canım benimde 11 agustos son reglim, 4 hafta 4 günlükken gittimmkese yok dedi sonra 2 hafta sonra gittim yani dün kese var ama bu seferde yolksac ve kalp atışı yok dedi boş gebelik olabilir dedi mal gibiyim şuan😓
Biricikmom Zehrazerdata 6 haftalıkken kalp atışı duyulmaması normal biz 8 haftada duyduk hemen üzülme canım 2 hafta sonra tekrar git duyarsın zaten inşallah
Biricikmom melegim09 canım tabiki daha çok erken dr bişey demedi mi normal olduğunu söylemedi mi şu an adet tarihine göre 4 haftalık hamilesin 6 7 hafta gibi görünür en erken
melegim09 Biricikmom dr vurdum duymaz ağzının içinde konuştu durdu çok sinir oluyorum böyle doktorlara
ENK melegim09 aynen kuzum kistin çok ufaksa sorun yok dediği gibi düşer veya küçülerek kaybolur büyüme olmasın yeter
Mbrk0909 melegim09 benim 10 Ağustos benimde görünmedi 2 hafta önce gittim doktor 8 haftalıkta gel dedi rahim duvarı kalınmış
eylulmucizesi27 Bende dün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 23 Ağustos doktorda sıra olmadığı için cuma günü gidicem dün değerim 1500lerdeydi cuma günü gittiğimde kese görünür demi 🙈 ilk hamileliğim heycanı ve korkuyu aynı anda yaşıyorum 🥰
melegim09 eylulmucizesi27 baya yüksekmiş değeriniz herhangi bir ilaç felan kullandınızmı vitamin gibi benimki 145 çıktı