melekanesi Kızlar 31 haftalık ikizlerime hamileyim. Deneyip emin olduğunuz besinler var mı? Hergün ceviz, muz, kaşar peyniri, tahin pekmez, maden suyu tüketiyorum. İnşallah kilo aldırıyordur.
Ftm_75 melekanesi ben sürekli meyve yedim fazla fazla 10 günde 450 gram almıştı kızım ve süt çok içiyorum günlük en az 2 bardak
Merveelisa melekanesi bizim gelişim geriliği kilo kaybi var bir haftada normalde 200 250 gram alıyormuş ben kilosu düşük olunca haşlanmış yumurta kaşar peyniri günde yirmi ceviz tahin helvası sabah akşam süt pekmez et balık yada tavuk her gün muz cici bebe portakal suyu hepsini günlük düzenli tükettim bir haftada 600 gram aldırdım çok şükür 😊
Seymagedik Çok kilo da aldırmayın bence normal kiloda olsunlar yeter normal doğum olmayacak ama çıkması kolay olur dye ben şekerli ünlü seylwri kestim ama sizin sezeryan nefes darlığı çeker emekleyemez rahat hareket edemez zayıf olsun daha iyi
melekanesi Seymagedik tabiki ideal kilolarında olsunlar. Sağlıklı olsunlar. İkiz oldukları için. 36. Haftamda sezeryan doğum olacak. O zamana kadar en azından 2,500 kiloyu geçsinler istiyorum.
melekanesi Ftm_75 meyveyi çok yemiyorum aslında. Şeker oranı da yüksek diye. Süt içmeye çalışacağım. Teşekkürler.
nartanemm Pekmezin kilo yaptığı kesin ben ilk hamileliğimde sürekli muz ve süt içerdim ama pekmez kadar etkisini görmedim ufak doğdu bilseydim en baştan sürekli yerdim pekmezi şimdikine kısmet artık