Poyrazeda_ Bebek nasıl hareket etirillir artık ben istediğim de hareket etsin istiyorum korkuyorum bişey oldu diye ☹️🫂
Delicesareti Poyrazeda_ soğuk su bende her zaman işe yaramıştır benim oğlum çikolataya tatlıya falan tepki vermiyo ne yazık ki her bebeğin tepki verdiği şeyler farklı deneye deneye bulursunuz
Pambix Poyrazeda_ Benim bebeğim tatlıya tepki vermez yan yatınca ve protein falan tuketince tepki verir ..kaç haftaliksiniz birde haftasına gore de hareketleri hissedip hissetmemek değişir
Sevoo34 Poyrazeda_ her bebek farklıdır bizimki Karnımı okşadığımda ve konustugumda hemen hareketleniyor sende konuş bakalım karnını sev 1 2 dk değil 5 dk olur 10 dk olur tepki verir illa ki
incisu Poyrazeda_ YouTube da anne karnındaki bebeğe dinletilecek müzikler var deneyin tepki verecek mi bakalım ben ilk defa yaptım tepki gösterdi ☺️
Mrs-Turkk Poyrazeda_ kaç haftalıksınız? Yemek yediğim an, sola yattıgım an, ve duştaa kızçem hiç durmuyorrr😍🧿
Poyrazeda_ gbyalcin az önce elime bişey çaptır karnım yamulmuş gibiydi kafasını bildiğin avucumda hissettim çok güzel bi his haraketleri fazla yok ama kendini beli ediyor