Tatilcimcime 36+4 günlük hamileyim.Gece dışarda otururken bir anda baktım ki iç çamaşırımın ön kısmı komple ıslanmış önce ter sandım ama daha sonra baktım ki kalça kısmı kuru ön Kısım su.Hemen hastaneye geldik,nöbetçi doktor erkek olunca alttan muayene ettirmedim,ebe muayene etti 2 parmak açıklığın var dedi.Yatışım yapıldı serum takıldı az önce altıma koyduğu şeye baktı senin suyun gelmemiş diyo.Kardeşim sen hemşire ebesin ben mi bilicem ne olduğunu ..Sabah 8de doktorumuz gelicek bekliyorum.Nst hiç sancı çıkmadı sadece bebiş aşağıya baskı yapıyor.Bu durumu yaşayan oldu mu aranızda?😞😔
dalin Tatilcimcime bnmde suyum gelmisti ama surekli akiyordu hic durmadan seninkini bilmiyorum drun ne dick bklim
kubranur58 Tatilcimcime canım benımde çamaşirim hep o şekilde ıslanıyor eğer su dedikleri gibiyse hiç durmadsn gelirmiş yanı arkanın ıslanmamasi şaşirtici o terden oluyor
NilKalender Evet ayni sekilde suyum evde gelmisti fakat benim 1 saat surmeden sancilarim baslamisti acilmam olmadigi icin acil szeryana alindim insallah sagsaglim kavusursunuz 😊
Gulyllu Benimde ilk doğumumda önce suyum gelmişti canım ama ebenin dediği doğru olabilir suyun gelse baya çamaşır ıslanırdı yani ve hatta sonrasında da sürekli akmaya devam ediyor sancılar başlayana kadar Akıntı olabilir suan benim çamaşırlarım hep ıslak mesela ama su sızıntısı falan yok 🤔😏
Tatilcimcime Gulyllu canım insan israrıyla suyu ayırt edemez mi?İdrar olsa kokulu olur rengi sarımsı olur ama bu bildiğin suydu.Bakalım doktorumuzun gelmesine çok az kaldı bekliyoruz
taninmayananne Benimde dün gece bu şekilde oldu dün güzdü evime yalın olan doğum hastanesine giitim suyumun zaten azalmış olduğunu söyledi turnusola baktı ve suyum geldiğini söyleyip beni doğum başladığı gerekçesiyle şehir merkezine sevk etti bnde özel hastaneye hergün muayeneye gittiğim doktora gittim oda aksine suyumyn gayet iyi olduğunu hiç bişey olmadığını altıma kaçırmış olabileceğimi düşündü normalde de altıöa kaçırırım ama hiç bu kadar yatağı ıslatıcak kadar olmaz hafif sarımsı ve kokulu olur idrarım dün 3-4 kez geldi hafifte pembe lekem geldi drun biri öyle dedi biri öyle şimdi emin olmak için kanda enfeksiyon a baktı oda normal değer 0-5 arası olması gerekiyor benim değerim 6,5 çıkmış sonucuna bugün bakıcak ama ben hangisine inanıcağımı şaşırdım 32+5im bugun sancılarımda var 3-4 gündür ama artık haftam ilerliyor olabilir diye önemsememiştim bugün enfeksiyonun somucuna göre ya yeniden kan alıcam dedi yada cuma günü tekrar çağırıp nst ye bağlıycam dedi 🤦🏻♀️ Bakalım nolacal
taninmayananne taninmayananne onaltımdaki ıslaklık yatağa çıkmıştı çaytabağı büyüklüğündeydi 3-4 kez sabaha kadar bu şekilde oldu ve bunlar söylendi
Tatilcimcime dalin benimkide suyum sonradan gelmedi iç çamaşırım komple sırılsıklamdı.Doktoru bekliyoruz bakalım