EsrSvm Kızlar Merhaba, Tüp bebek öncesi ya da sürecin de yumurta ve sperm kalitesi için neler kullandınız ?
funda-93 EsrSvm Merhabalar doktorun verdiği ilaçlar dışında hiç bişey kullanmadık o yönlendiriyor zaten gerekli olanları doktorun ne verdiyse onu kullan derim
Fatma_4224 EsrSvm kuzum aşılamanın tutmamasına cok üzüldüm rabbimin de bir bildiği vardır rabbim kucagını doldursun sende veya eşinde herhangi bir problem mi var acaba tutmamış olmasının sebebi ne olabilir ki
EsrSvm funda-93 Aslında vitamin veriliyor mu diye merak ettim yoksa sadece yumurta geliştirici mi veriyorlar ? Ben tedaviye henüz başlamadım Perşembe günü doktoruma da sorcam muhakkak ❤️ Teşekkür ederim bilgi için canım 🌺
EsrSvm Fatma_4224 Amin canım benim Allah razı olsun inşaallah ❤️🤲🏻 Sebepsiz kuzum malesef ikimizde de problem yok 😔
Fatma_4224 EsrSvm sebepsiz olması da cok zor bir durum doktorlar bile istediği gibi tedavi veremiyor. İnşallah tüp bebepin hayırlı sonucların kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
EsrSvm Fatma_4224 Aynen öyle canım 😔 İnşaallah kuzum bakalım Perşembe kontrolüm var rapor işlemlerim falan olacak doktor hemen başlar mı yoksa yine tahlil vs ister mi ona göre bir yol alıcaz bakalım 🌸
Fatma_4224 EsrSvm beklerse bile biraz rahmin dinlensin diye bekleyebilir kuzum Rabbim ne zaman ne vereceği hiç belli olmaz inşallah hayırla sonuclanır🤲🏻🤲🏻
Carriebradshow Doktorum öncesinde gonamax, coenzim q10, omega3 ve resveratrol vermişti. Yumurta kalitesinde çok faydalarını gördüm. Şimdi hamileyim çok şükür ☺️