Ftshn Merhaba beta değerlerim 2 gün arayla 5. 71 sonra 24 sonra 46 çıktı. 4 gün sonra baktığım zaman 70 çıktı szce bu dış gebelik midir yoksa kimyasal mıdır
Minik_mucizem2 Ftshn kimyasala benziyor ama kimyasalda düşmesi gerekiyor . Bilemedim üstte kalsın. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olur insaAllah
bigunanneolucak Ftshn kimyasal olsa artıyor değilde düşüyor olurdu. Düzensiz arttığı için dış gebelik şüphesi var evet
Ftshn adsmom bigunanneolucak Minik_mucizem2 Denizyildizii inşallah dış gebelik değildir. Kimyasalsa galiba kanama olması lazım birkaç güne doktor betayı takip etmeye devam edeceğiz dedi bakalım hayırlısı 😔
miquelle kizlar kusura bakmayin bilmedigimden soruyorum , kimyasal nedir? ve beta degerlerine nerden baktiriliyor
adsmom Ftshn ben Hem kimyasal hem dış gebelik geçirdim. Dış gebelikte lekelenmelerim oldu; kimyasalda direkt kanamam başlamıştı.
Ftshn adsmom ben de 2 defa kimyasal geçirdim değerim böyle yavaş yükseliyordu sonra bir anda kanamam başladı ve düştü. Bu sefer de inşallah öyle olur dlye dua ediyorum bu 4.gebelik kaybım Allah sabır versin bana isteyen herkese 😔