Ilkmercimekgeliyor 38 haftalik hamileyim bazen yalancı sancilarim oluyo ve benim en buyuk sorunum doğum 😟 doktorum normal dogum dedi ama ben çok çokkk korkuyorum. Benim gibi korkusu olan varmi. Nasil kurtulcam ben bu korkudan 😟🥺
Zeyyyn Ilkmercimekgeliyor bende normal istiyorum ara ara korku geliyor ama sezeryandan da çok korkuyorum Herkes nasıl yaptıysa bende yaparım dıyorum belki acı uzun sürer belki çok sancı çekerim ama doğumdan sonra herşey unutuluyor bir şekilde Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Yunusemr3m Ilkmercimekgeliyor sezeryanda toparlanmasi cok zor oluyor bende normal icin direndim olmadi 1 gun aci cekeceksin normalde sezeryanda haftalarca ve kalkamiyorsun bile birine muhtacsin cok kotu birsey
Ilkmercimekgeliyor Yaprak- doktorum normal dogum olacagini soyledi bende hic sormadim sazeryan olabilirmiyim die. Ama bir yandan da istiyorum normal dogumu ama bir yandan da cok korkuyorum 🤦♀️
Yunusemr3m Ilkmercimekgeliyor bide suni sanci cekmis gibiydim sezeryandan cikinca ignelerle diniyordu acim nefesim kesiliyordu nefes alamiyordum