Hatirlayan olabilir ben 50 gün önce 28 haftada dogum yaptim benim sabirsiz oglum cok aceleciydi dünyaya gelmek icin oysaki 26 haftaya kadar mükemmel giden bir hamileligim vardi annemi kaybettim sanirim onunda verdigi sikinti ve üzüntü tetikledi oğlum 26 haftalikken gelmeye kalkti acil müdahaleyle 2 hafta hastanede yatarak tutabildik anne karninda ama daha fazla sabredemedi acil sezeryanla aldilar ceyrek ekmegimi 🙃 tam 1 kg dogdu küveze alindi ve mücadelemiz basladi ben sezeryan dikislerime aldiris etmeden hergun süt sagip gittim hastaneye 13 gün hic goremedim yavrumu sonrasinda iceri aldilar beni hergun kanguru bakimi icin gittim oglumada banada sifa oldu ten temasi…agir bir enfeksiyon atlatti kalbindeki delikle mücadele etti solunum sikintisi hala devam ediyor 800 gr düstügünde bile kaybetmedim umudumu oglum basaracak bu savasi dedim hergun yanina gülerek girdim aglayarak ciktim sabahlara kadar uyuyamadim ama ogluma hep pozitif enerji tasidim bu zamana kadar küvez nedir pramatüre bebek nedir bilmeyen ben herseyi doktor edasiyla biliyorum artik okumadigim arastirmadigim makale kalmadi sanirim herkezin basina gelebilecek bisey fakat farkindaligim kendi basima gelince gelisti.. suan oglum 1920 gr hergün emzirmeye gidiyorum , bigün kilo aldik bigün verdik ama bugün 50. Gün 35 haftalik oldu cok sükür bi cok sikintiyi geride biraktik bir iki hafta daha solunum desteği alicak sonra aslanlar gibi taburcu olucak minik kusum .. uzun lafin kisasi erken dogum yapan annisler sizin yavrulariniza verebileceginiz en güzel sey sütünüz ve pozitif enerjiniz caresizligin en dibini yasadim biliyorum cok zor ama hepsi gecicek …