Nemusto Kızlar merhaba 😊 2 bin lira civarında bebek arabsı önerirmisiniz? Yenidoğandan itibaren kullanacağım çok hantal olmaması gerek çünkü üçüncü kat ve asansörüm yok.. aslında bi model bulmuştum ama fiyatı ben alamadan uçtu.E bebekte olan bi modelde olur ama dediğim gibi 2 bini çok aşamam.
Kafam Nemusto herkese yazdım bunu kesinlikle almayın diye baby plus canyon aşırı hantal arkdaşım aldı benimde asansörüm yok hem çocuğu hem arabayı ıkı kısı zor çıkarıyoduk kız kendi evinden cıkmadı araba agır kullanamıyor diye 😂 mamma türkiyeden aldım gold baby manevrasi katlaması kullanımı hafifliği hem çocuğu hemde bi kolunda arabayı taşıyabilecek kadar kullanışlı asansörüm olmadığı için dikkat ettim memnunum cevremde bi kac kişi de almıştı zaten saglamlıgıda iyi
Nur4026 Yoyko city biz aldık çok beğendim henüz kullanmadım ama sürüşü rahat ve diğer arabalara göre daha hafif
Dilekcnkn Kafam Ben aldım gayet hafif yaa sürüşü kapanışı çok pratik geldi bana sağlamlığıda zaten travel sistem arabaları öyle kat kat merdiven çıkarmak işkence olur benim hemen girişimde yer var o yüzden hiç öyle bir sorun olcağını sanmıyorum 😊 tabi herkesin düşüncesi farklıdır ama ben burada bu arabayı alıp memnun kalan çok kişi gördüm
Ozlem23 Nemusto bekleyebilirsen Şubat’ı bekle belki indirime girer ben joie litetrax 4 kullanıyorum ama asansorsüz zor olur
Inci3434 Ozlem23 bende yeni aldim hic kullanmadim litetrax 4 u.. Ama one cevrilmiyor diye pisman oldum acikcasi siz memnun musunuz? Anakucagi arabanin uzerine takiliyor fln aldiktan sonra pek hosuma gitmedi. Hantal bir araba mi sizce?
Kafam Dilekcnkn benim arabamda travel sistem ama canyon kadar ağırına hiç rastlamadım arkadasım suan satıp yeni almayı bile düşünüyor 4 ayda bıktı bilemiyorum ama ben yaşadığımı yazdım😊
GizMeh Baby care travel 410 trendyoldan 1550 ye aldım kupon vardı ve ekstra indirmdeydi şimdi fiyatı 1950 oldu. Daha dün geldi kurduk eşimle aşırı hfif 11 kilo tek tuşla kapanıyor ve çok kaliteli çok şık biz bayıldık hiç öyle kanz kraft gerek yokmuş gerçekten. Kraft düşüniyordum 2400 idi son anda buna karar kıldık
Svcnak Nemusto suny baby vista alabilirsin. Görünüşüne aldanma çok sağlam bir araba. Satici kendi bile bindi arabaya (70kilo)😁 Hem hafif hem de katlandiginda çok az yer kaplıyor.