Gghgfdd Samiyusuf56 yıa cok guzel tek hayalım allah sag saglım dogurmayı nasıp etsın bende 12 haftada erkek denıldı 16 da kız denıldı 20 de net belı olck hep kızım olsun ısterdım hayırlısı neyse o olsun adınıza sevındım❤️
Mehmetinannesii Samiyusuf56 banada herkes erkek diyorda merak ediyorum ne cikacak bakalim cuma gunu gidicez doktora🤭bende ruyamda 2 kez kiz bebek gormustum
Samiyusuf56 Barlas_mom benim hissttiğimde,7haftwlık ugs fotoğrafıda,rüyalarda,belirtilerimde hep erkekti,ama kızım olacak
Barlas_mom Samiyusuf56 Hadi yaa ☺️ allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 bende 13 haftalığım 16.haftada öğrenirim inşallah
gozdekrks Samiyusuf56 bence erkek gibi canm. Hem.bacaklari yukarı doğru hem kafası biraz daha iri geldi bana erkeklerde genelde oyle oluyor.
2Prensveannesi Gulsen4224 https://www.hizliresim.com/857rh87 lütfen bizide tahmin eder misiniz burda 13 haftalik 18 haftalik olduk ama hagla bilmiyoruz cinsiyetimizi daha da bir ay var randevumuza
Gulsen4224 2Prensveannesi ama pozisyon uygun baya neden söylemedi ki doktor sanırsam iki prensin yanına bir prenses geliyor annesi ben kız gördüm bacak arası boş ve kafa kemik yapısı kız bebek ile uyumlu🌺💕
Mimik Samiyusuf56 bu sene sanki herkesin kizo oluypr😅😅😅 Ya da algida secicilik mi… Canim Allah saglikli ve hayirli eylesin prensesini😘😘😘
Hkf Samiyusuf56 sizinle ultrason resimlerimiz o kadar aynı ki sadece bebişlerinin birinin başı sağda,diğerinin solda😃Hayırlı uğurlu olsun inş🤲🏻Daha önce doktor bir tahminde falan bulunmuşmuydu size
2Prensveannesi Gulsen4224 yaa tesekkur ederim yurtdısındayım o kadar ısrar ettim tahmin edinn sadece diye ama tövbe söylemedi yasak diyor 20, haftadan sonra söylüyorlar
Gulsen4224 2Prensveannesi rica ederim balım evet öyleymiş çoğu kişi aynısını dedi inşallah gönlünce olur 🤲🏻😍