Gebeliğimin 2. Ayından beri vajinamda aşırı hassasiyet var. Ağda alerjim var ki olmasa bile gitsem kan revan içinde kalırdım heralde. 7. Ayımdayım dokunamıyorum bile tek avantajım önceden lazere gitmiştim pandemi hamilelik derken devamına gidemedim Allahtan tüylerim çok yoğun yada kalın değil.Doktoruma sorduğumda gebelikte vajinada kanlanma çok olur demişti acı eşiği yüksek biri olarak bile dokunamıyorum. Bu arada eşine kişisel bakım konusunda bir erkeğin böyle bir zamanda yardımcı olmak istemesi bence çok insani bişey. Eşinizin kendinizden soğumasından bu kadar korkmayın. Kendinize güvenin bence. Rahat edemezsiniz yaptırmak istemeyebilirsiniz o ayrı bir durum ama valla yeri geldi kanamam oldu ayakta duracak halim yoktu eşim yardım etti, tuvalette tansiyonum düştü eşim toparladı kaldırdı. Bende onun rahatsızlığında destekçisi oldum. Hayat bence böyle güzel. Biz ilk bebeğimizi kaybettik bu ikinci hamileliğim ve eşim yaşadığım zorlukları gördükçe bana daha çok saygı ve sevgi duymaya başladı. Kadın olmak hem zor hemde çok saygı gerektiren bir durum. Eşim hep der “Allah boşuna cenneti sizin ayaklarınızın altına sermemiş”. ❤️🌺