bsr1 Geçmiş olsun hepinize geçen şubat ayında geçirmiştim 26+3 haftalığım dün boğaz ağrısı başladı bugünde halsizlik burun akıntısı hapşırma var umarım değilimdir aşımda yok😔
Ela532 bsr1 inşallah değilsindir canım kotu dusunme sakın kemik suyu çorbası falan bol bol ic gerçekten faydası oluyor
Ela532 Babycome burun tıkanıklığı zaten mahvetti beni çok sağol canım onu aldirayim ben inşallah banada iyi gelir 🤲🏻
Ela532 Anesanne ah canım benim 😔 inşallah sağ salim kavuş bebeğine inşallah bir sıkıntı yaşamazsın Allah büyüktür
Svmbhc Ela532 cok gecmis olsun ben 6 haftalikken gecirdim sukur atlattim suan kan sulandirici igne kullaniyorum onu mutlaka kullan doguma kadar doktorun yazar zaten
Umayy7 Fulyaaa1 yeni gördüm kusura bakmayın hayır olmadı sadece çok araştırdım ve youtubeda bir yorumda okuduğum şey beni çok etkiledi o günden sonra sadece nefes darlığı hissettim psikolojik oldığunu düşünüyorum, umarım iyisinizdir 🙏🏻
Fulyaaa1 Umayy7 iyiyim canm teşekkür ederim benim ki de psikolojik ama yine dr kardiyolojiden randevu aldım içimin rahat etmesi için🙏🏻