Minikmucizemmm Kızlar merhaba oğlumla 37+5 HAFTALIK olduk ama gelişimi 4 gün önde bugünden beri kuyruk sokumunda kemiğim sürekli ağrıyor batıyor sanki şimdi de adet olmuş gibi kasıklarım ağrıyor hafif hafif ilk gebeliğim acaba bu belirtiler gerçek sancı mı 😔
Pinkmom Minikmucizemmm Doktorum bana doğum sancısı 5 dk da bir düzenli gelir karından kasıklara vurur die iyice tembih etti.Onun haricindekiler yalancı sancı doğuma hazırlık.
Asrinbaby Minikmucizemmm galiba aynı şeyi yaşıyoruz beni uykumdan uyandırdı bu ağrı 38+6 yiz afedersin büyük tuvaletim var gibi bir de.
MucizemE Minikmucizemmm 37+4 olduk bende de oluyor doktorum yarım saatten sonra 10 dakikaya sonra beş dakikaya düşer sürekli gelirse ve uzandığın halde devam ederse Doğum sancısıdır dedi
Minikmucizemmm Pinkmom anladım canım çok sağol Çarşamba kontrol var bakalım be dicek doktor ama belim aşırı derecede ağrıyor 😔
Pinkmom Minikmucizemmm Doğum sancısı olsa ara ara düzenli gelirdi canım ama yarına kadar geçmezde doktoruna görünmende fayda var tabi Sonuçta en doğrusunu o bilir.Allah yardımcın olsun🙏🏻