Gghgfdd Kızlar kac haftalıksınız ve kac kılodan kac kıloya geldınız yanı kac kılo aldınız hamılelıkte💃🏼💃🏼
cahillesohbetikestim Gghgfdd 82 ile gebe kaldım ilk üç ay 4 kilo verdim 78 e düştüm şuan 20 haftalık gebeyim ve 80 kiloyum sadece iki kilo aldım şimdilik 🤣
Momy11 Gghgfdd 34+3 olduk 45 ile hamile kaldım 49 olmuşum aslında 50ydi ama coronayim iştahsizliktan 1 kilo gitti
Duygushn1 Pelin-1 Pelin-1 valla kendim gibi birini görünce seviniyorum ne yalan söyleyeyim😂😂😂😂 herkes yazıyor 2 kg aldım 3 kg aldım. 31. Haftadayım 65le hamile kaldım 78 kiloyum 13 kg aldım bi biz mi almışız anlamıyorum
Gghgfdd Pelin-1 baya almışsın😂😂😂😂ben 17+0 haftadayım kalmadan önce 49 kıloydum sımdı 56 normalmı azmı acaba bu haftaya gore
emrbalayse Pelin-1 günlerimiz ve ilk kilolarımız aynı resmen 😂😂😂 ben aylardır tartılmadım ama şimdiki kilolarımız da aynı olabilir hemen hemen
Pelin-1 Duygushn1 Ben 6 kilosunu ilk 3 ayda aldim kanamam vardi bulanti kusmam da olmadi hic yedim de yedim😂😂 ikiz gebelik benim kendimi azicik bunla avutuyorum🤪
Kizannesi92 Duygushn1 56 ile hamile kaldım 31. Hafta 73 kiloyum 🤷 almaya devam sanırım dur durak yok 😁
Pelin-1 Gghgfdd ben 3 canliyim ama🤪🤪 şaka bi yana zaten zayif hamile kalmissin canim cok degil bence aldiğin kilo gayet normal🥰
Gghgfdd FusunF bende hamıle kalmadan once 49 kıloydum 16 haftalıkta doktora gıttım 53 kıloydum dun tartıldım 56 olmusum suan 17 haftalıgım yanı 1 haftada 3 kılo almısım 😂😂
Kilicbebek FusunF ayy gerçekten bebek kilo alıyor oda bana tartıda yansıyor diye avutuyorum kendimi 😂😂😂
Gstm 67 kilo ile hamile kaldım şimdi 81 kiloyum 39 haftadayım kızlar ne oluyorsa son haftalar oluyor 😂
Rojdakoymen Gstm kesinlikle yaa🤕 7. Aya kadar 8 kilo almıştım muhteşem gidiyordum ki şuan Tazmanya gibi yemeye başladım doğuma 9 gün kaldı 12 kilo aldım 13 ü bulur doğurmam😑