Tgcbbrdmr Umudayolculuk36 adam geçen diyor bu değerlendirme de keyfi olsun bebek için değil oda şartlamış kendisini gibi 😂
Fatma_4224 Tgcbbrdmr valla zevk almaya bak biz eskiden de gun aşırı ilişki yaşamaya çalışıyorduk çünkü birbirinizi özlüyoduk yani bebek işini salmıştık suanda da gun aşırı yapıyoruz tabi bazen mecbur oldugumuz için bazen de eşimi cok özlediğim için birlikte oluyorum
Umudayolculuk36 Tgcbbrdmr bencede canım eşinde strese girer yapma ben yaptım eşimde problem oldu bir süre sonra bende vajinusmustum bide
Minik_mucizem2 Tgcbbrdmr bana da geliyorlar ha 🤣🤣🤣 senden dolayı. Relax ol akışına bırak valla halsizlikten şuan ölecek gibiyim çok yorgunum midem bulanacak gibi
Tgcbbrdmr Minik_mucizem2 gel bu kasık ağrısıyla sen bırak ben senin yorumlarını görüyorum yemezler bebeğim 😂😂😂
Nurkose03 Mormenekse34 Yok hayır insülinle ilgili Bi sorunum yoktu. Doktor 3 4 kilo vermeme yardımcı olsun diye verdi 😊
Minik_mucizem2 Tgcbbrdmr tamam bebeğim bende bekliyorum merak ediyorum ama sen çok daha heyecanlisin kasıyorsun kendini beklemek zor geliyor . Bak bende bu süreçlerden çok geçtim çok yıprandım ama insan ne kadar stres yaparsa o kadar olmuyor da zorlasiyzor durumlar . Yoksa bende heyecanliyim bende bekliyorum 🤣🤣🤣
Miniktirtil Ay kafadan atiliyormuymus o 😅 ben hiç atamıyorum nedense. Sadece akışına bıraktım ama aklımın hep Bi köşesinde yani. Hatta kaç ay uygulamaya falan girmedim daha yeni yeni bakınıyorum öyle o da ara ara yani. Bilmem nasıl olacak bu iş 🤷♀️
Fatma_4224 Tgcbbrdmr hahahah 🤣🤣🤣🤣 sürekli bebek düşünmekden ve sürekli mecbur kaldığımız için birlikte oluyıruz hep bunun yüzünden oluyo 🙄🙄🙄 Allah’ım bir an önce nasip etse de Boyle sıkıntılar yaşamasak artık
Fatma_4224 Tgcbbrdmr Benimde gogusumde dolgunluk başladı bilmiyorum agustos ayındada vardı adet olmuştum bunay nasıl olur bilmiyorum
Tgcbbrdmr Fatma_4224 benim göğüslerde hiç ağrı olmaz reglden öncede olmaz çok küçük diye mi acaba 🤪🤪🤪
Tgcbbrdmr Minik_mucizem2 biliyorum beklediğini takipteyim hahaha kız iğne oldum ya onun merakı ve heyecanı var 🥲
[silindi] Tgcbbrdmr Eger İstanbul’a yolun düşerse Sancaktepe Özel Bölge Hastanesi Doktor Pinar Çakmak inan işinde ole uzmanki 😊
ikimelekannesii22 Tgcbbrdmr atılmıyor malesef bende stres yapıyorum bazen hiç cocugum olmayacak gibi geliyor 😏
Fatma_4224 Tgcbbrdmr bende ilk defa agustos ayında yaşadım gogus şişliği bende asla yaşamam regl belirtisi