SerapTadelenTtnc İyi geceler kızlar ikinci hamileliğim ve 36.haftam bugün akşama kadar iyiydim akşam biraz uzandım uyumuşum uyandığımda karnımda sertlik vardı duş falan aldım neyse ara ara bi yerlerini dayıyor karnıma şekilden şekle girdi karnım yorulmadım pek aslında gün içinde şimdi de haraketleri çok sert can yakıcı bu arada bebeğim makat gelişi var mı benim gibi olan nst ye girdim geçen hafta hafif kasılma çıktı endişelenecek bişey olmadığını söyledi doktorum başka bi problemim yok
Aleynaarslan SerapTadelenTtnc bende aynı durumdayım valla benim ki hergün öyle bugün daha çoktu ve çok stresliydim bugün ondan daha fazla oldu sanırım doğurucam sandım
Kubra_dmrr SerapTadelenTtnc aynı haftadayız aynı seyleri yasıyorum benim 34 de nst de sancım çıkmıştı ara ara
Esmagnc Haftan gereği sert hareketler hissetmen normal artık pek yeri kalmadığı için kendisini dayıyor ve daha sert hissediyorsun.Çok normal yani 😇
SerapTadelenTtnc Kubra_dmrr yaaa şimdi nasılsın peki var mı sancın dünden sonra çok şükür iyiyim ben bugün sancım falan da çıkmadı da bizimki makat gelişi olduğu için korktum ben biraz
SerapTadelenTtnc Aysenurtsr ben ilk kızımda bu kadar zorluk çekmedim can yakıcı bi hareketi olmadı ilk defa yaşadım gerçekten çok zor bide her gün olsa naparım dedim arada oluyor olunca da açıkçası korkuyorum 😕 Allah hayırlı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Kubra_dmrr SerapTadelenTtnc ben aynıyım sürekli oluyor bir iki saat geçiyor en fazla sonra tekrar aynı bizimki baş aşağı sanırım baskıdan yalancı Doğum sancıları