2cucukanasi bsra57 kız bu kıçını dönmüş göstermez bence ama kız da erkek de olursa çok nazlı olacak bence 😀
calikusu_03 bsra57 gösterse bu haftada doktor da tahmin ederdi göstermiyor demek ki. Gitmeden önce tatlı yiyin
bsra57 Zehra9616 hiç mi hiç göstermedi hep bi kapalı bacaklar 🤣 sağlıklı olsun da önemli değil cinsiyet ama ilk gebelik insan hazırlık yapmaya hevesleniyor 🤗
Bebegim000 Kız gibi canım 😇 ama çok ilginç nasıl öğrenmediniz biz 12. Haftada öğrendik devlete mi takiplisiniz acaba
bsra57 Bebegim000 özel hastane ama kapatıyor kendini bağdaş kuruyor hareket etmiyor doktorda sabit duruyor 😄 bi doğsun burnunu ısırcam onun 🥰🥰
bsra57 Bebegim000 dün gittim orda bile görünmedi hoş gittiğim hastane hizmet sıfır salla payi baktılar 🤬
Bebegim000 bsra57 bazı özellerde öyle oluyor maalesef hiç ilgilenmiyorlar bende haftaya gideceğim ama baya araştırmalar sonunda doktor seçimi yaptım umarım en yakın zamanda öğrenirsiniz sizde
Omay0707 bsra57 öyle derler de sonradan erkekde diyeni duydum ama benim gördügüm erkek ve de hissetigim lütfen ögrenince etiketle😂❤️🧿