Hafsam3220 KymetKaplan kızlar bndede var meme ucu kadar büyümüş zeytin yagını ısıtıp pamuga döküp makatıma koyuyorum her gece dayanabilcegim sıcklıkta sabaha kadar duruo .şükür küçüldüüü 🙏🙏doguma kadar devam edicm. Bi yakınım bu sayede ameliyattan kurtulmuştu
KymetKaplan YasminArya bende çıkan yerde mi ki ya 😒😒 afedersin elime degdi yıkarken korktum başta bişey bilmediğim için bu nasıl denir ki doktora
YasminArya esoeso bende normalde de vardı napıcam bilmiyorum doğumdan sonra iyice kötüleşicek şimdiden sıkıntı yaratıyo ikide bir şişmeye ağrı yapmaya başladı
Hafsam3220 KymetKaplan ewett benim meme başı kadar oldu 2 taane yan yana bide görüntüsü bile rahatsız edici ama küçüldü ginede
YasminArya Benim bazen 5-6 tane çıkıyo doktor ameliyat dedi ama korktum bide erik kadar şişiyo acile gidiyodum eskiden iğne yapıyolardı öyle rahatlıyodum ama şimdi oda yok inş kötüleşmez ya moralim bozuluyo düşündükçe hamileyken ameliyat da olamam
Bsra93 Bendede üç gündür vardı ilk defa başıma böyle bişi geliyor ama çok büyük bişi değil iki tane küçük meme gibi ama Canımı çok acıtıyordu dün çatı muayenem vardı doktoruma gösterdim o sıra hemoroid olduğunu söyledi procto-glyvenol krem vardı hamilelere özel iki kere sürdüm bugün geçti çok şükür
BarBeyzazer 4. Aydan beri çıktı bendede nohut kadar falan ağrı sızı yapmadı hiç duruyor öyle doktorum içeri it dedi ve zeytinyağı sürebilirsin dedi
YAkyol KymetKaplan bende de oldu hamileligim boyunca hic kabizlik cekmedim sanmiyorum o yuzden o sebbepten oldugunu ama surekli nemli tutun ben vazelin yerine yatmadan hindistan cevizi yagi uyguluyorum rahatlatiyor insallah gecer 😞
Bsra93 KymetKaplan valla ben hiç kabız falan olmadım bi anda durduk yere çıktı bende anlamadım çok ayakta durmaktanda oluyor dediler ki bende hiç oturmuyorum ondanda olmuş olabilir