nisamm22 HKE herşey vaktini bekler önemli olan sabırla ve tevekkülle beklemek sezeryan olmamana çok sevindim gerçekten
HKE nisamm22 Amiiiiiiiin inşallahhh, Allah razı olsun 🤲🏻😇 Etmem mi hiçç, rabbim senide evladına hayırlısıyla, sağlıkla, sıhhatle, normal doğumla kavuştursun inşallahhhh🥰🥰🥰🥰😍💓
Canan26 HKE bizim doktorlar neden böyle anlamıyorum gerçekten. Danimarka’da hamile bir tanıdığım var 40 hafta olmuş hala 15 gün daha bekleriz diyormuş doktorlar panik olan yok ebeler hala elle muayene yapıyormuş zorunda olmadıkça ultrason da yok hastaneye gelme de yok .. aynı çağdayız yani bu fark nedir
Canan26 Denizyildizii aslında bu da sebep değil sosyal medyada fenomen doktorlar bile paylaşıyor 3 tur dolanmış kordon bebeğin boynuna yine de rahat bir normal doğum olabiliyor
sosyalfobikk ilkgebelik123-_ benim suyun gekdi ama az az geliyordu yatis yapıldı sancım yoktu subi sancı verildi ama dogum başlamadı saatlerce bütün gece bekledik ne acilma ne sancı subi sancı ya rağmen suda bitti doğum baslamadi isterseniz sezaryen yapalim dediler kabul ettim suni sancı yla suyun kalani boşaldı hava verilip duruyorlardı bebek nefessiz kalmasın diye sonunda sezaryen oldum olmayınca olmuyor