Ummuhan12 Merhaba hanımlar 25 haftalık hamileyim 3 farklı doktor 16 ve 18 haftalarımda erkek olduğunu söylediler geçen hafta gittiğim kontrolde kız olabilir dedi başına böyle bir şey gelen oldu mu? İlk başlard erkek denilip sonra kız denilen oldu mu
dlrglnc Ummuhan12 Önce kız denilip erkek diyeni duydum ama , önce erkek diyip kıza döneni pek duymadım . Arkadaşım doğum yapacak 37 nci haftasında kız diyorlardı geçen hafta erkekte olabilir demişler ☺️
Kksll Ummuhan12 benimde 12 de kız dedi devlette 14 de özelde erkek gibi dedi 18 gün sonra başka doktora gittik kız dedi ayrıntılı da kız dedi 24 de kontrolde erkek demi dedi ben şok yok kızdı hocam iyi bakın dedim 😂😂kordon olabilir dedi bilmiyorum yani bakalım ne çıkacak pazartesi kontrolüm var hayırlısı artık
Nazarozcan Ummuhan12 malesef banada 14+3 erkek dedi Dr kesin demişti 19 haftalık flndım başka Dr gittm kız dedi salı günü devlete gidcm 22+3 haftalık fln Olcam bklm o ne diycek🙄
Ummuhan12 dlrglnc bende çok şaşırdım bide yüzde yüz erkek denmişti şimdi başka doktorda kız olabilir kendini saklıyor diyo anlamadım yani 😊
dlrglnc Ummuhan12 Bence % 100 gibi bi kelime kullandıysa bide erkek dediyse erkektir . Arladaşım hep kız eşyaları almıştı şimdi kızsada erkeksede mecbur giyecek artık doğumda öğreniriz diyo 😋 Rabbim gönlünüze göre versin inşallah içinizden ne geçiyosa sağlıklı sıhhatli o olur 🌺
Ummuhan12 Kksll banada yüzde yüz erkek dedikleri için detaylı ultrasonda sormadım bile doktora cinsiyeti ne diye keşke sorsaydım benimde cuma günü tekrar kontrole gidicem ozaman belli olur herhalde 😂😂
Ummuhan12 dlrglnc sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil özel olarak hiç bir şey istemedim ilk hamile olduğumu öğrendiğimden berii Allah isteyen bebek bekleyen herkese nasip etsin inşallah 😊
Kksll Ummuhan12 doktor diyor sürpriz bı bebek olacak heralde bende kız diye hep pembis almıştım neyse ki oglumdan erkek kıyafetleri de var 😂😂
Ummuhan12 Nazarozcan en iyisi eşyalarını mavi yada pembe almamak benim şansım o oldu ben mavi pembe olmasın hiç bir şey diye düşünerek hep farklı renklerde alışveriş yaptım 😂