Nazliolmaz Merhaba kızlar sizin mide bulantınız kaçıncı ay başladı kaçıncı aya kadar sürdü neler yaptınız geçirmek için geçtimi benim sabah olmuyor da akşam oluyor zor uyuyorum normal de sabah olması gerek ama yaşayan varmı böyle 😂🤢🤮
Duy_gu Nazliolmaz benim sabah ta oluyor aksamda 😅😅😅😅kaç haftalık sın 12vr 14 haftalar arası geçiyor diye biliuorm
Zehrayenianne Nazliolmaz benim 6. Haftamdan sonra başladı bulantım çok şiddetliydi ama günde 5 kere kusuyordum sürekli kusuyprudm. Öyle çubuk kraker bilmem ne hepsi boş herşeyi denedim işe yaramadı Doktorum prilam hap yazmıştı o hap beni düzeltti onu içince kusmadım sadece hap da hamileler için zaten zararsız bir hap. 20. Haftamdan sonra kesildi kusmalarım. Artık çok şükür bulantı vs yok
KadersizMelek Nazliolmaz 6 haftalıkken başladı 27. Hafta bitmek üzere ama hala deli gibi devamkee,ilaç filan fayda etmiyor.
Dilosceylan Nazliolmaz benimki ne gariptir ki 4,5 Aydan sonra başladı şu an 25 haftalığım hala ara ara da devam ediyor 🤷♀️🤦♀️
Zehrayenianne Nazliolmaz bende kullandım etkisini görmedim doktoruma dedim bana yazdığınız hapın etkisini görmedim dedim nasıl içiyorsun dedi sabahları aç karnına bir tane dedim hayır öyle içme dedi gece uyumadan hemen önce 2 tane iç uyu sonra sanal uyandığında bir tane daha iç dedi bu şekilde kullanınca gün boyu asla bulantım olmadı sende doktoruna eczacına danış hafif bir hap olduğu için 2 tane aynı anda içebiliyorsun